☆

sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Hiihtolomakuulumisia

Nyt alkaa olla hiihtoloma lopuillaan ja opiskelut jatkuu Jyväskylässä taas maanantaina. Paljon on remontti tällä viikolla edennyt ja paljon on suunniteltu tulevaa. Tässäpä hieman listaa siitä, mitä on saatu aikaan. :) Remontin etenemisestä lisää kuvia taas myöhemmin.

- Keittiö on suunniteltu yksityiskohtia myöten ja tilattu. Liikkeeseen oli juuri samalla viikolla saapunut muutama uusi laminaattitasomalli, joista yksi oli juuri täydellinen meille.
- Kattopaneelit, valkoiset STK-profiiliset paneelit, on tilattu. 
Kuva Malerin sivuilta
- Lattialaminaatit, lankkumalliset kyljistä viistetyt Meisterin LD300 malliston Medium Oak laminaatit, on tilattu.
Kuva RTV:n sivuilta
- Wc-pöntöt lähtivät jo mukaan eräästä liikkeestä. Jotenkin olivat niin söpöt ja nostalgisen näköiset, eikä hintakaan ollut  paha. :)
Kuva valmistajan Svedbergsin sivuilta
- Uudet ikkunat koko taloon on tilattu. Uudet ikkunat ovat T-mallin ikkunat, joissa on kaikissa kiinteät jakopuiteet. Kuistin ja parvekkeen ikkunat ovat kapeampia ja niissä on kiinteät "X:t" ikkunan yläreunassa. Halusimme perinteisen näköiset ikkunat, joten T-malli ja kiinteät jakopuitteet olivat mielestämme paras vaihtoehto.
Kuva Fiini-ikkunoiden sivuilta
- Terassin ja parvekkeen ovet on tilattu. Ulko-oven metsästys jatkuu, sillä tarvitsemme erikoismittaisen 90x200 kokoisen etuoven. 
- Laattoja on katseltu pesuhuoneeseen, vessoihin, takkaan ja leivinuuniin. 
- Muurarin kanssa on juteltu takan ja leivinuunin kunnostamisesta.
- Lähes kaikki seinät on levytetty ja niiden kittaus on aloitettu.
- Lattiat alkavat olla myös siinä mallissa, että lastulevyt on kaikissa huoneissa, eli nyt vaan odotellaan laminaatteja.


Huh, olipa lista.. Mutta nyt hyvää laskiassunnuntai-iltaa! :)


2 kommenttia:

  1. Hirmuisen pitkän listan olette saaneet aikaiseksi! :) Tulee varmasti ihanaa! ♥ Mukavaa alkavaa työviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, välillä ei meinaa millään malttaa odottaa remontin valmistumista! :) Joo keskitettiin tosiaan paljon juttuja samalle viikolle, kun minäkin olin koko viikon paikalla. Tsemppiä kollaasin ideointiin ja mukavaa työviikkoa myös sinulle! :)

      Poista

Kiitos kaunis jättämästäsi kommentista, ajatuksesta, palautteesta! ♡