☆

perjantai 28. maaliskuuta 2014

Alakuvuaren korttiaskarteluja

Kortteja en ollutkaan pitkään aikaan näpertänyt itse, mutta sitten teknisen työn ja tekstiilityön opettajien TAO-päivillä Jyväskylässä viime vuoden puolella tutustuin Sizzixin Big Shot -leikkuriin (askartelukoneeseen niin kuin sitä itse nimitän). Onko kenellekään tuttu? :) Olin TAO -päivillä siis opiskelujeni kautta talkoolaisena. Sain kyseisen leikkurin ja pari stanssia sekä kohokuviointitaskua vanhemmiltani joululahjaksi ja innostuin taas askartelemaan kortteja. Tänä vuonna onkin ollut aika lailla kaikkia mahdollisia juhlia sukulaisilla ja kaikille oon innostunut itse taiteilemaan jonkinlaisen kortin. Itse tehdyissä korteissa on kuitenkin mielestäni aina enemmän tunnetta mukana ja sen voi räätälöidä saajansa näköiseksi. Intoa ja tarvikkeita kun löytyi niin kortteja oli aika helppoa ja mukavaa tehdä. Lisää juhlia ja näin ollen myös korttiaskarteluja onkin tulossa ihan lähiaikoina. :) Tässäpä nyt edes muutama kuva tähänastisista näpertelyistä. Kaikissa korteissa ei kylläkään ole hyödynnetty Big Shottia.
Kihlajaiskortti

Hääkortti
Synttärikortti pyöreitä täyttäneelle. Tässä hyödynsin myös pientä Joel Jyringin korttia. 
Tuparikortti
Pikkuneidin 4-vuotiskortti
Tällä hetkellä tykkään käyttää korteissani pitsinauhaa ja helmiäiskartonkeja, kuten kuvista voikin päätellä. :)
Loppuun vielä piristykseksi kuva, jonka nappasin kun itse luin tenttiin. Minulla tapaa olla aina kotona ollessani televisio päällä ja Kaneli tulee usein sohvan divaaniosalle istuskelemaan seuraksi, mutta nyt Kanelin huomio oli selvästi kiinnittynyt televisioon, josta tuli varmasti kaikille tuttu saippuasarja. ;) Siinä Kaneli höristeli ja käänteli korviaan ja vaikutti varsin kiinnostuneelta. Ystäväni sanoin: meidän pupusta on tulossa hyvää vauhtia saippuaooppera-addikti. 
Ottakaahan kuvasta mallia ja viettäkää rentouttava viikonloppu! ♡

4 kommenttia:

 1. Pitipäs käydä selaamassa äskettäin saamamme korttipino :)

  VastaaPoista
 2. Joo, mulla on toi Big Shot ja on kyl ihan loisto peli! Olis kiva päästä muiden innokkaiden kans askartelemaan, mut en oo saanu oikeen ketään hurahtamaan niin pahasti ku ite. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on kyllä aivan mahtava keksintö! :) Vähän sama homma, aika lailla yksikseni näpertelen. :D Olis kyllä kiva järkätä joskus kaverien kans joku askartelu/näpertelypäivä. Uskon, että nekin innostuis, kun tehtäis yhdessä. :) Taitaa olla vaan vähän aikataulujen sovittelusta kiinni.

   Poista

Kiitos kaunis jättämästäsi kommentista, ajatuksesta, palautteesta! ♡