☆

tiistai 4. maaliskuuta 2014

Syrämmellistä alakuviikkoa! ♡

Pieni sydänpostaus sen kunniaksi, että ihana SydänMaamin sydän löysi viimein paikkansa Jyväskylän kämpässä. Olen jo kauan ihastellut SydänMaamin tuotteita ja vinkkasin niistä avomiehelleni ennen ystävänpäivää. Hän olikin sellaisen sitten tilannut. Ihan ystävänpäiväksi se ei ehtinyt tulla, mutta reilu viikko sitten se saapui. Kannattaa tutustua SydänMaamiin! :)
Kuvan suloinen pieni lastentuoli on Myllyhaan kaluste. Pohjaan on kirjoitettu kenelle tuoli aikoinaan tehtiin sekä kuka sen teki.
 Itse olen jo aiemmin värkkäillyt nämä pienet enkelisydämet. Enkeliaiheisia koristeita voi mielestäni käyttää oikeastaan missä vain ja milloin vain. Liian usein ne yhdistetään jouluun.  Nostalgiset enkelit on leikattu Vivi Gade Skagen decoupage paperista ja kiinnitetty sydämiin decoupage lakalla. Lisäksi vähän pitsiä ja nappeja. 

Lopuksi vielä yksi sydänkäsityö. Näitä laitoin mukaan joululahjapussukoihin. Ompelukonetta tuli vähän ikävä, kun näitä käsin ompelin. :) Kangaskaupasta tarttui mukaan pala tätä kaunista pellavakangasta, joka kaipasi seurakseen vain hieman pitsiä, juuttinarua, nappeja ja pieniä puisia sydämiä.
Mukavaa alkuviikkoa! ♡

4 kommenttia:

 1. Jostakin blogiisi tupasahdin ja tykkäsin näkemästäni. :)
  Tervetuloa kurkkaamaa meille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun kävit ja jätit kommentin! Kävinkin jo vastavierailulla ja se kannatti. :)

   Poista
 2. Suloiset sydämet kauniin kirjoituksin<3 Samoin pieni lastentuoli<3
  Olet taitava käsityöihminen, aivan ihanat sydämet<3

  Mukavaa päivänjatkoa:)

  VastaaPoista

Kiitos kaunis jättämästäsi kommentista, ajatuksesta, palautteesta! ♡