☆

sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Viikonlopun ostoksia ja tapettipohdintoja

Viikonloppuna kierreltiin ostoksilla Jyväskylän keskustassa. Tarkoitus oli käydä katsomassa paikallisessa sisustusliikkeessä valaisimia ja tapetteja. Pari valaisinta lähtikin sitten heti mukaan. Näitä Chic Antiquen antiikinharmaita kattokruunuja olin ihaillutkin jo pitemmän aikaa. Mukaan lähti myös toinen Svaneforsin tähtikuvioinen torkkupeitto, toisen ostin jo vuosi sitten ja se on ollut kyllä todella mieluinen.
Kuva Sisustus Satiinin sivuilta.
Suloinen tyynyliina on ostettu jo aiemmin Puttipajasta. 
Eurokankaassakin tuli pyörähdettyä ja siellä oli hyvään hintaan myynnissä tähtityynyliinoja ja erilaisia puuvillanauhoja.Kodin Terroissa oli viikonloppuna rempparytinät, joten päätettiin käydä katsastamassa tarjouksia myös Jyväskylän Kodin Terrassa. Kannatti kyllä mennä! Saimme todella hyvään hintaan suihkut peuhuoneeseen. Nämä suihkut olivat Damixan poistuvaa mallistoa ja, mikä parasta, täysmessinkiset. Ostettiin myös pesuhuoneen altaaseen Granan Agrion keittiöhana. Alunperin siihen oli tarkoitus ostaa toisenlainen hana, mutta nyt tarjous oli sen verran hyvä, että päätettiin ottaa tämä hana. 
Kuva valmistajan sivuilta.
Niin sitten sitä tapetti asiaa. Tapetit tilattiin tänään keittiöön ja pikkukamariin. Keittiöön tilattiin parille seinälle Sandbergin Edward -mallistosta suuriruutuinen tapetti ja pikkukamariin puolestaan Esta Homen Regatta -malliston beige suuritähtinen tapetti kolmelle seinälle. Kaikki tapettikuvat ovat valmistajien sivuilta ellei toisin mainita. Värit eivät näytä kuvissa ihan samoilta kuin oikeasti.
Kuva Sisustus Satiinin sivuilta. Luonnossa paljon vaaleamman beige kuin kuvassa.
Tuvan ja eteisen tapetit ovat molemmat Boråsin Vintage -mallistosta. Molempiin huoneisiin tulee tapettia yhdelle seinälle. Pallotapetti on tupaan ja tekstitapetti eteiseen. Tuo tekstitapetti on kyllä niin kiva, muistuttaa vanhoja sanomalehtia värinsäkin puolesta. Yläkerran tapetit on vielä mietinnässä.

Semmosta tällä kertaa. Hyvää alkuviikkoa! :)

4 kommenttia:

 1. Hienoja löytöjä. Valaisin on myös todella kaunis. Mukavaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Valaisin on kyllä aivan munkin suosikki. Mukavaa viikkoa sinnekin! :)

   Poista
 2. Uusi lukija ilmoittautuu!
  Ihana blogi sinulla on, vietin tovin jos toisenkin lukiessa vanhoja postauksiasi.
  Nyt innolla odottelen miten remppa ja muut hommat etenee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi miten mukavaa! Tervetuloa ja kiitos kommentistasi! :) Täytyypä tulla vastavierailulle. :)

   Poista

Kiitos kaunis jättämästäsi kommentista, ajatuksesta, palautteesta! ♡