☆

maanantai 24. maaliskuuta 2014

Maalien valintaa ja muita sisäpintoja.. Mukavaa ja helppoa vai jotain aivan muuta? :)

Tässä onkin ehtinyt jo muutama päivä vierähtää edellisestä postauksesta. Viime viikonlopuksi menin jälleen kotikonnuille ja remontti olikin edistynyt taas aivan huimasti tai siltä se ainakin minusta tuntui ja näytti. :) Viikonloppuna olikin paljon tekemistä niin remonttiin liittyen kuin muutakin ohjelmaa, kuten yhdet tuparit ja synttärit, joten blogia ei ehtinyt oikein kirjoitella.

Mutta nyt siis hieman päivitystä siitä, missä tällä hetkellä mennään ja mitä viime viikonloppuna saatiin aikaan. Kuvia remontin edistymisestä luvassa myöhemmin tällä viikolla. Sen verran voin paljastaa, että pohjamaalit on jo melkein kaikissa seinissä, joten huoneet näyttävät aivan erilaisilta. Lisäksi katot on koolattu ja alakertaan oli ilmestynyt vessa. Hyväksyttiin myös tarjous uudesta peltikatosta, joka tulee olemaan musta ja konesaumattu. Tällä viikolla remontti jatkuu muun muassa kattopaneelien asennuksella.

Viime viikonloppuna tilasimme lisää tapetteja, kuten muun muassa ne Boråsin tapetit, jotka esittelinkin jo ennemmin. Lisäksi saimme valittua ja tilattua tapetit myös yläaulaan ja elokuvakämpään. Ne olivat molemmat Sanduddin mallistoista. Myös isoon kamariin löytyi hyvä tapetti. Vessoihin löydettiin lattialaatat, suuret 30x60 tummanruskeat, joiden kuviointi jäljittelee puiden syitä. Tapettien ja laattojen valinta tuntui vielä suhteellisen helpolta, mutta toista oli maalien valinta. Oikeita sävyjä ei vain millään tuntunut löytyvän. Lisäksi yritimme katsoa maalisävyjä värilastujen avulla joka valaistuksessa ja tapettien avulla, mutta ei se mitenkään helppoa ollut silti. Sävyn jälkeen piti vielä miettiä vielä kiiltoastettakin, jonka osalta päädyimme himmeään. Pari päivää me niitä lastuja katseltiin ja ihmeteltiin, mutta saatiin lopulta muutama sävy jo valittuakin. Jännittää vaan aika lailla silti, että miltä ne maalit näyttävät meidän seinissä.. :) Kuvat on kiireessä otettuja, mutta koittakaahan saada selvää.
Maalisävyjä vertasimme meille tuleviin tapetteihin, joten kaikki valitut sävyt ovat suhteellisen vaaleita, harmaan, ruskean ja valkoisen sävyjä, kuten tapetitkin.
Yläaulaan yhdelle seinälle tuleva Sanduddin June -malliston tapetti, jossa harmaat kohdat kiiltävät helmiäisinä valon osuessa niihin.
Elokuvakämppään yhdelle seinälle tuleva Sanduddin Vibe -malliston tähtitapetti.
Isoon kamariin ollaan mietitty kuvassa vasemmalla olevaa vaaleanharmaata tapettia, jossa on myös helmiäistä. Toinen väri tässä vaan mallina, sillä siinä kuvio näkyy paremmin. Näissä kuvissa tapettien sävyt eivät kyllä pääsee oikeuksiinsa. Tämäkin tapetti on oikeasti kauniin vaaleanharmaa, jotenkin rauhoittava ja unettava :)
Niin ja tähän loppuun voisin kertoa meidän muuttotavoitteen, joka on jo huhtikuun lopulla/toukokuun alussa. Mun opiskelut loppuu tältä vuodelta huhtikuun lopussa ja olisikin aivan mahtavaa päästä suoraan asumaan Myllyhakaan ja kulkemaan kesätöihin taas sieltä, kuten viime kesänäkin. Remonttihan ei toki ole valmis vielä tuolloin, mutta ainakin alakerran olisi tarkoitus olla asuttavassa kunnossa. Eipä siihen nyt enää kauan olekaan, vähän reilu kuukausi. :) 

7 kommenttia:

 1. Jänniä aikoja elätte! Sekä varmasti on valinnan vaikeutta, hyviltä näyttää tapettinne :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on kyllä jännää nähdä, näyttävätkö sisäpinnat ollenkaan siltä, kuin ollaan kuviteltu niiden näyttävän. Tapettivalintoihin luotan, mutta maalivalinnat jännittävät huomattavasti enemmän. Toivottavasti näyttää siltä kuin pitää! :D

   Poista
 2. Ihania tapetteja, varsinkin tuo kukkatapetti<3
  Blogisi on uusi tuttavuus, joten jatkankin lukemista:)
  terkuin SisustEllen♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tervetuloa! :) Mukavaa, että löysit tiesi tänne! Täytyypä tulla kurkkimaan myös sinun blogiasi. :)

   Poista
 3. Hei, mikä tapetti tuo kukkatapetti on :) Ihastuin ikihyviksi ja kiinnostaisi jäljittää. T. Tassu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, tapetin merkkiä en nyt kyllä muista, mutta se on hankittu K-raudasta ja eri värisävyjäkin oli useita. :) Sieltä vaan katsomaan!

   Poista

Kiitos kaunis jättämästäsi kommentista, ajatuksesta, palautteesta! ♡