☆

sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Myllyhaka ulkoapäin ja Quriosa Interioirin tilaus

Täällä ollaan jälleen. Nyt sain otettua talosta ulkoapäinkin kuvia. :) Talo oli siis ennen punainen ja laudoitus oli pystysuuntaan. Nyt paneelaus on vakaan ja paneelit ovat 145mm leveitä. Paneelit saimme valmiiksi pohjamaalattuina, tosin sävy ei välttämättä ole vielä se lopullinen, vaalean siniharmaa talosta joka tapuksessa tulee. Nyt tässä odotellaan, että puupaneelit kuivuvat ja niiden syyt aukeavat, joten lopullinen maalaus tapahtuu vasta joskus loppukesästä. Nyt meillä on myös uusi ulko-ovi. Uusista ikkunoista onkin ollut kuvia jo ennemmin. Ulkoseinistä puuttuu kuitenkin vielä katkaisulista, joka kiertää koko talon ympäri, sekä osasta ikkuinoita puuttuu vuorilaudat ja kaikkien ikunoiden päälle tulee vielä ikkunanpäällyslistat. Huomatkaa myös uusi konesaumakatto, jonka tieltä vanhat vihertävät aaltopellit saivat väistyä. Tänään, itse asiassa juuri tässä hetki sitten, suunniteltiin myös etuoven uutta portaikkoa ja terassia. Mutta tässäpä taas näitä kuvia. :)

Eilen tuli hartaasti odottamani tilaus Quriosa Interiorista. Olen etsinyt ruokapöydän päälle kahta lasikuvullista valaisinta. Kauniita valaisimia on tullut vastaan myös muissa sisustuskaupoissa, mutta minulla on ollut hieman epäonnea niiden kanssa. Jo kahta ihastelemaani valaisinmallia on ollut saatavilla vain yksi ja minä kun tarvitsin kaksi. Sitten eksyin Quriosa Interiorin sivuille ja sieltähän löytyi ihanat valaisimet. Nyt ne keikkuvat onnellisesti ruokapöydän päällä. Samalla tuli tilattua myös yksi perhosnuppi, kolme koukkua, jotka laitetaan keittiön avohyllyihin kiinni, ja yksi valaisimen kattokupu. Tavarat tulivat muutamassa päivässä hyvin paketoituina perille. Voin suositella. :)
Valaisimissa oli myös kauniit yksityiskohdat
Voimia alkavaan viikkoon! ♡

6 kommenttia:

 1. Tuo talo on kyllä saanut aivan henkeäsalpaavan raikastuksen! ♥

  VastaaPoista
 2. Wau, mitä kaikkea olette saanut aikaan. Upeat valaisimet, ja kiitos vinkistä samalla. Täytyy tutustua heidän valikoimaansa tarkemmin :)

  VastaaPoista
 3. Upea talo! Ja niin ihania lamppuja! Mies minulle juuri vinkkasikin tuosta Quriosa Interiorista ja juuri noista lampuista. Seurailee noita minun blogilistani rakennusaiheisia blogeja ahkerasti ja oli varmasti täältä sinun blogistasi nuo lamput bongannut :). Luulenpa, että meiltä lähtee myös noita saman tyylisiä lamppuja tilaukseen jossakin vaiheessa :) Kiitos siis vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja oleppa hyvä! Joo nuo lamput on kyllä tosi kivat, voin suositella! :)

   Poista

Kiitos kaunis jättämästäsi kommentista, ajatuksesta, palautteesta! ♡