☆

maanantai 23. kesäkuuta 2014

Pikkukamari esittäytyy

Viime viikolla saatiin vihdoinkin myös pikkukamari ojennukseen. Siellä on säilytetty kaikenlaisia rakennustarvikkeita, listanpätkiä yms. Ne kannettiin yläkertaan ja huone siivottiin. Pikkukamari on siis toinen alakerran kamareista ja se toimii meillä lähinnä vierashuoneena ja leikkihuoneena, josta löytyy jotakin tekemistä sukulaisten pienille lapsille. Muutaman tunnin yhtenä iltana käytimme myös pikkukamarissa olevan sohvasängyn kokoamiseen. Se on kyllä tosi kätevä ja sopii meidän tyyliin. Sängystä saa helposti laatikon auki vetämällä myös täysleveän 160x200cm parisängyn. Valkoinen senkki saattaa siirtyä yläkertaan työhuoneeseen ja sen tilalle tulee sitten jokin muu säilytyskaluste. Kuten muihinkin huoneisiin, myös tänne on ripoteltu vanhoja esineitä ja huonekaluja.
Nukkekoti on äitini vanha. Taitaa silti olla Lundbyn nukkekoti tämäkin. Sähköpistokkeet ovat samanlaiset, mutta uusien nukkekotien malli on tietysti hieman erilainen. Tätä olen myös viime viikolla kunnostanut. Ostin kuviollisia papereita ja olen tapetoinut seiniä ja vaihtanut lattiat. Nukkekodista oma postaus, kunhan saan sen valmiiksi.
Pari asukasta odottelee nukkekotiin myös kalusteita.

Keinutuoli on mieheni mumman vanha.
Vanha kehto on tullut Myllyhakaan  luultavasti talon rakentaneen pariskunnan mukana. Nyt siellä istuu vanhoja pehmolelujani.
Hauska pieni pöytäkalenteri on löytänyt myös oman paikkansa.
Halusimme laittaa takaisin huoneen alkuperäisen oven. Eikä sille ole tarvinnut mitään edes tehdä. Oven pintakin on suhteellisen hyvässä kunnossa. Pikkukamarista pääsee suoraan eteiseen. Seuraavassa postauksessa onkin luvassa kuvia eteisesta ja kuistista.

2 kommenttia:

Kiitos kaunis jättämästäsi kommentista, ajatuksesta, palautteesta! ♡