☆

torstai 5. kesäkuuta 2014

Isoo kamari ei ole enää täysin sekamelskaa

Nyt kun on saatu vaatehuone valmiiksi ja eteiseen sekä pesuhuoneeseen ja vessaan kaapistot ja laatikot niin tavarat ovat pikkuhiljaa löytäneet omille paikoilleen. Nyt ne eivät enää pyöri kamarissa erilaisissa pusseissa siellä täällä ja koko ajan tiellä. No, täysin järjestyksessä ne eivät vieläkään ole, vaan kamarissa on edelleen sinne kuulumattomia huonekaluja ja tavaroita. Toisaalta sieltä myös puuttuu sinne tulevia tavaroita, mutta eipä niiden kanssa tarvi kiirehtiä. :) Hieman suurempana hankintana olisi takoitus ostaa uusi isompi sänky. 

Tämä huone on toiminut aiemmin kamarina eli tavallaan olohuoneena. Me halusimme kuitenkin alakertaan kaksi makuuhuonetta ja päätimme tehdä tästä huoneesta itsellemme makuuhuoneen. Tupa on riittävän suuri tila ajamaan olohuoneen virkaa. Isosta kamarista johti ennen ovi pönttöuunin vierestä pikkukamariin, joka puolestaan on toiminut ennen makuuhuoneena. Tätä ovea ei enää ole. Muut isommat muutokset olivat lähinnä vaatehuoneen rakentaminen ja tuvasta kamariin johtavan oviaukon siirtäminen. Tässä kuvia kamarin tämänhetkisestä tilasta.
Sängyn edessä olevalle talon vanhalle penkille on kätevä kääriä päiväpeitto ja tyynyt yön ajaksi.
Tyynyistä kaksi isointa on avomieheni mumman tekemiä. Niissä on pitsit reunoissa. Harmi vaan, että näkyvät kuvassa aika huanosti. Pikkutyyny on uusi hankinta.
Yöpöytiin löytyi söpöt posliinivetimet paikallisesta sisustusliikkeestä.
Kollaasi makuuhuoneen valaisimista.
Nämä vanhat ovet ovat peräisin vanhoista puretuista komeroista ja päätimme hyödyntää niitä itekemällä niistä kamarin pariovet. Ovet pitäisi vielä pintakäsitellä ja lukkojen tilalle täytyisi vaihtaa nupit.
Ovet tuvasta päin kuvattuina.
Aurinkoista loppuviikkoa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kaunis jättämästäsi kommentista, ajatuksesta, palautteesta! ♡