☆

sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Täällä ollaan, Myllyhaassa!

Nyt on ollut tosi kiireinen ja jännittävä viikonloppu. Edellisessä postauksessa sanoin keittiöasentajan tulevan torstaina asentamaan meille  keittiötä. No häntä ei kuitenkaan näkynyt. Aika lailla alkoi pinnaa kiristää, kun olin vähän laskenut sen varaan, että keittiö on viikonloppuun mennessä asennettu. No, onneksi asentaja tuli paikalle perjantaina ja kun kerroin, että pitäisi sunnuntaina muuttaa, päätti hän venyttää päiväänsä seitsemään ja sai kuin saikin meidän keittiön lähestulokoon kokonaan valmiiksi. Aivan huippua! :) Lisäksi torstaina sain tietää, että maanantaina alkavat kesätyöt. No ei siinä mitään, mutta olin jo luullut, että aloitan viikkoa myöhemmin. Eli huomenna siis iltavuoroon töihin..
Torstai ja keittiö tuvan lattialla..
Perjantaina tosiaan siivoiltiin vähän paikkoja, haettiin keittiöön kodinkoneet ja lähdettiin illalla Jyväskylään. Lauantaina täytettiin pakettiautoa muutamilla kalusteilla sun muilla tavaroilla ja lähdettiin aamupäivällä taas kohti Lapuaa. Purettiin kuorma Myllyhakaan ja siivottiin paikkoja (koko keittiö) oikein kunnolla. Onneksi oli apulaisia paikalla. Illalla pakattiin vielä tavaroita avomiehen kämpältä. 

Tänään aamulla sitten roudattiin tavaraa kolmella autolla Myllyhakaan. Kiitos vaan taas auttajille! Minä järjestelin tavaroita paikoilleen keittiöön ja yksi apulaisista jäi siivoamaan vuokrakämpää muiden kannellessa tavaroita sinne tänne. Illalla käytiin sitten siivoamassa kämppä loppuun ja vähän yritettiin järjestää tätä kaaosta, jonka keskellä nyt sitten asutaan. Asukkaista pienenkin oli tyytyväinen ja kiinnostunut kaikesta mahdollisesta, kun pääsi ulos häkistään pitkän odotuksen jälkeen vasta illalla. Huomenna pitäisi tulla asentajien asentamaan paikalleen mm. vaatekaappien runkoja. Toivottavasti tulevat, sillä vaatteita on aika monta pussillista pyörimässä jaloissa. Tässäpä kuvia tästä tämänhetkisestä kaaoksesta. Niin ja huomatkaa, että  mikään ei ole edelleenkään täysin valmista, ei edes keittiö. Mutta saahan näistä kuvista jo jonkinlaisen käsityksen paikoista. :)

Isoo kamari
 Keittiö
 Tupa
Reipasta alkavaa viikkoa! ♡

12 kommenttia:

 1. Moikka!

  Olen nyt seurannut blogiasi jonkin aikaa ja täytyy sanoa, että teillä on rakentumassa aivan mahtava koti!! <3 On hienoa seurata, miten nuoresta iästänne ja sinunkin opiskeluista huolimatta jaksatte nähdä todella paljon vaivaa talon laittamiseen. Hatun noston arvoinen juttu!! :)
  Haluaisin vielä kysyä, mistä tuo ihana tuvan sohvapöytä on peräisin? On nimittäin juuri sellainen, mistä olen haaveillut!
  Paljon jaksamista projektiin ja muistakaa, että hiljaa hyvä tulee! Nautinnollista kevättä!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa, että jätiti kommentin! On kiva saada aina kommentti joltakin, joka elää tässä remontissa mukana. :) Tuollaisesta sohvapöydästä haaveilin itsekin ja päätin, että teetän sellaisen vaikka jollakin puusepällä sitten kun lähden opiskelemaan, jos en mistään sitä löydä. :) No meidän molempien onneksi tuollainen pöytä löytyy Ikeasta! :D Se on ollut nyt reilu kolme vuotta minulla ja on kyllä tosi hyvä ja nätti. :) Kiitos vielä piristävästä kommentistasi ja mukavaa kevättä myös sinne!! <3

   Poista
 2. Aivan huippukaunis keittiö teille tulee! Ja todella ihana koti kaiken kaikkiaan! ♥ Onnea uudelle kodille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keittiö taitaa kyllä olla ainakin tällä hetkellä se mun lempparihuone. Varsinkin, kun itse sen sain suunnitella. :) Kiitos! <3

   Poista
 3. Hei! Millähän maalilla tuo teidän tuvan seinät on maalattu? Todella ihanat ja tilaan sopivat! Nätti koti teillä on rakentumassa....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! :) Kiitos! Tuvan seinät on maalattu Tikkurilan tunne väri -värikartan sävyllä H484 Mulperi. Maalina meillä oli Tikkurilan tuotetta vastaava REG:in puolihimmeä sisustusmaali.

   Poista
 4. Voi mahoton miten nättiä teillä on! Aivan ihanat kalusteet keittiössä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Vielä kun saataisiin tavarat joskus paikoilleen.. :)

   Poista
 5. Todella kauniilta näyttää! Kiva tuo keittiö ja erityisesti tapetti siellä :)

  VastaaPoista
 6. Kaunis tuo keittiön tapetti, sopii hyvin :) Ihana keittiö sopii huoneeseen ja ulkomaisemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo mielestäni on aika tärkeää, että tapetti ja keittiö sopivat tosiaan myös tähän ympäröiväöän peltolakeuteen. :)

   Poista

Kiitos kaunis jättämästäsi kommentista, ajatuksesta, palautteesta! ♡