☆

tiistai 6. toukokuuta 2014

Kaaos alkaa vähitellen helpottamaan.. :)

Nyt on pitänyt sen verran kiirettä, että blogia ei ole tullut päivitettyä ja huonosti olen ehtinyt muidenkaan blogeja lukea. Tässä nyt pikainen postaus siitä, miltä kaaoksen keskellä tällä hetkellä näyttää ja mitä Myllyhakaan kuuluu.

Viime viikolla illat meni töissä ja aamupäivät kouluhommia tehden. Siinä samalla täytyi tietysti tehdä remonttihommiakin, tosin omalta osaltani ne jäivät vähän vähemmälle. Vähän maalausta siellä täällä, tavaroiden järjestelyä ja purkamista pusseista, kalusteiden kokoamista ja vähän jo pääsin sisustamaankin (paino sanalla vähän). Ulkolaudoituksen maalisävy saatiin kuitenkin päätettyä tai ainakin pohjamaalisävy. :) Meidän uusi konesaumapeltikattokin on palotikkaita vaille valmis! Siitä kuvia, kunhan saan otettua sellaisia kuvia, joissa ei olisi lunta katolla. Uskomaton tää sää on kyllä ollut viime päivinä..

Viime viikolla remontti on edennyt tosiaan siten, että alakerrassa on listoitettu niin kattoja, lattioita kuin oviaukkojakin. Nyt alkavatkin kaikki listat nurkkalistoja lukuun ottamatta olla paikoillaan. Vaatekaapit eteiseen ja pikkukamariin on asennettu, tosin ovet vielä puuttuvat. Vaatehuone alkaa myös olla valmis muutamaa puuttuvaa laatikkoa lukuun ottamatta. Valaisimiakin on saatu kattoon ja toimimaankin. Aika menee niin nopeasti. Nyt on muutosta kulunut jo yli viikko! :) Mutta tässä nyt muutama kuva tuvasta ja vaatehuoneesta. Muualla on nyt niin sekaista, että lisää kuvia luvassa myöhemmin. 
Väreinä piensisustuksessa ja tekstiileissä näin kevään/kesän tullen viehättävät vaaleanpunainen ja minulle aina rakas sininen nyt hieman vaaleansiniseen/turkoosiin taittavana.
Pienin asukkikin on kotiutunut hyvin, vaikka aluksi makuuhuoneesta poistuminen oli vähän jännittävää. Nyt Kaneli viilettää kuitenkin jo ympäri alakertaa. Välillä on silti hyvä huilatakin.
♡ Mukavaa alkuviikkoa!♡

8 kommenttia:

 1. Tuo sivustavedettävä on ihan liian ihana, mulla olis etsinnässä samanmoinen meille. Ja ihana Kaneli kyllä vei mun sytämmen myöskin. Puput on <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo penkkisohva on talon vanhoja kalusteita, jonka bongasin viime keväänä puarista ja kunnostin sen. :) Toivottavasti löydät jostakin oman sivustavedettävän. Puput kyllä tosiaan on. ;)

   Poista
 2. Ihana-ihana koti! Voi että! ♥ Kanelille terkkuja Haisulilta! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Kyllä se tästä alkaa pikkuhiljaa muotoutumaan. Meidän luppakorvalta myöskin terkkuja teidän luppakorvalle! <3 ;)

   Poista
 3. Kyllä teillä on ollut ja on siis vieläkin vaikka nyt jo alkaa helpottamaan, todella kova urakka kaiken muun ohella. Katsoessani ensin hitaasti vaatehuonetta ja sitten vieritin kuvakulmaa alaspäin niin kuinka kaunis kokonaisuus tuli vastaan. Valo siivilöityy kauniisti ikkunoista ja siten oikein korostaa kauneutta. Voisin jäädä vain tähän päiväksi ja katsella sillä pidän näkemästäni aivan valtavasti, todella kaunista kaikki.
  Olen aina niin onnellisen iloinen, kun katselen kaunista kotia, kuin nyt. Siinä se pöytäsikin on joka on myös aivan super ihana kaunokainen ja erittäin hyvin olet sen tehnyt, samoin kuin koristeellinen sohva päällisineen. Raikaat värisävyt! Suloinen luppis Kanelikin siinä nököttää tyytyväisen oloisena, hälle hellät paijaukset<3
  Kiitos Marianne<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon ihanasta kommentistasi! <3 Se lämmitti mieltä kovasti ja antoi voimaa näin kaikkien kiireiden keskellä. :)

   Poista
 4. Teillä on tosi kaunis koti! Aivan ihana tuo valkoinen hirsiseinä ja sivustavedettävä sopii siihen niin upeasti! Kaunis myös tuo vanha pöytä :) Ja ihanat keväiset värit! Meillä on myös vanha sivustavedettävä, mutta se vaatisi maalia ja muutenkin kunnostusta. Saa nähdä, milloin ehdimme sen kimppuun, kun on niin paljon muutakin hommaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Vanhat tavarat ja huonekalut ovat lähellä sydäntäni ja ne ovatkin kaikki minun tai avomieheni sukujen vanhoja. Sivustavedettävät ovat kyllä niin kivoja ja yllättävän käytännöllisiäkin. Toivottavasti pääset pian oman sivustavedettävästi kimppuun! :)

   Poista

Kiitos kaunis jättämästäsi kommentista, ajatuksesta, palautteesta! ♡