☆

lauantai 19. huhtikuuta 2014

Retrot valokatkaisijat ja pistorasiat sekä vähän pääsiäistunnelmaa

Tällä viikolla meille on tosiaan asenneltu pistorasioita ja valokatkaisijoita. Haluttiin vanhaan taloon sopivat vanhanmalliset katkaisijat ja pistorasiat ja löydettiinkin sähkömiehemme avulla juuri sopivat. Nämä ovat siis Schneider Electricin Renova mallistoa. Tulinkin näköjään epähuomiossa ottaneeksi vain lähikuvia, mutta voin vakuuttaa, että hyviltä ne näyttävät vähän kauempaa katsottunakin. :) Mutta päättäkäähän itse, miltä ne näyttävät.

Ylhäältä puuttuvat vielä himmentimet, jotka nekin tulevat olemaan samaa Renovan mallistoa.
Sitten vähän pääsiäisjuttuja. Paljon ei nyt pääsiäistä avomiehen vuokrakämppään laitettu, kun ei täällä kovin paljon ehditä ollakaan, mutta jotain pientä nyt kuitenkin. Niin, ja onhan meillä tuo oma pääsiäispupu luomassa tunnelmaa. ;) Kanelista on tosin hyvin vaikea ottaa kuvia, koska se on niin kiinnostunut kamerasta, että tulee vähän liiankin lähelle. Onneksi se päätti kuitenkin jättää kameran loppuen lopuksi rauhaan ja oikein poseerata.
Nii-in tällaisia ne kuvat pääasiassa tästä herrasta ovat..


Meilläpäin tosiaan trullitellaan ja poltetaan kokkoja huomenna. Niitä odotellessa. :)

Iloista pääsiäistä! ♡

9 kommenttia:

 1. Voi taivaan vallat mikä pupuherra teillä onkaan! :( Hurmaava söpöstys kertakaikkiaan! ♥ Ja ihanat nuo pistorasiat! Ihan mummolamatskua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on se Kaneli vaan sellaanen sydäntensulattaja. <3 Pistorasiat on kyllä just sitä mitä haettiinkin. :)

   Poista
 2. Pistorasiat viimeistelevät upeasti kokonaisuuden. Hurmaava pupuliini!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! On tuo Kaneli vaan aikamoinen otus ja pistorasiat ovat kyllä tosiaan ikään kuin piste i:n päälle. :)

   Poista
 3. Löysin juuri blogisi ja onpas teillä hieno projekti meneillään! Rakennamme uutta perinteistä pohjalaistaloa ja meille on tulossa myös nuo ihanat Renovan pistorasiat ja valonkatkaisimet. Tervetuloa kurkkaamaan vaniljanvalkoista.blogspot.fi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa, että löysit tiesi tänne ja kiitos kommentistasi! :) Täytyypä tulla vastavierailulle. Nuo Renovat on kyllä niin ihania. :)

   Poista
 4. Hei, samat katkasimet ja pistorasiat tulee myös meille. Mukavalta näyttää myös tuo näkyville jäävä hirsiseinä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tervetuloa lukijaksi! :) Joo noi katkaisijat ja pistorasiat on kyllä ihan huippuja! Melkein hypin onnesta, kun löysin ne etsiessämme valokatkaisijoita. :)

   Poista
 5. Hei! Olisin kysynyt tuosta Renovan pystyssä olevasta tuplapistorasiasta, joita on kaksi vierekkäin pilkullisella tapetilla. Oletteko löytäneet jostakin noita toisiinsa kiinni meneviä tuplakehyksiä vaiko oletteko itse viilanneet niistä toisiinsa yhteen sopivat? Meillä olisi tarve sellaisille, mutta emme löydä niitä mistään kuvastoista. (toivossa elän, että vielä käyt täällä blogia vilkaisemassa) :) Hyvää pääsiäistä! Toivottavasti jaksat vastata.

  VastaaPoista

Kiitos kaunis jättämästäsi kommentista, ajatuksesta, palautteesta! ♡