☆

lauantai 5. huhtikuuta 2014

Alakerran huoneiden seinäpinnat valmistuu!

Taas on tapahtunut niin paljon remontin osalta, että hyvä kun perässä pysyy. :) No postaukset ei ainakaan pysy perässä, kun ei meinaa millään ehtiä niitä kirjoitella. Tässä nyt kuitenkin tuoreita kuulumisia. Kattopaneelit on nyt kaikissa huoneissa, alakerran huoneet on tapetoitu ja lähes kaikki on jo maalattukin. Kattolistat kävimme valitsemassa ja ostamassa eilen ja tänään käytiin suunnittelemassa vessojen ja pesuhuoneen kalusteita. Nyt odotellaan niistä sekä eteisen ja pikkukamarin kaapeista sitten tarjousta. Vähän meinasi tulla kiire niiden kanssa, mutta kyllä se tästä. Muurarit ovat ahertaneet leivinuunin kimpussa ja tänään he saivatkin sen laatoitettua.

Näissä kuvissa esittäytyvät isoo kamari ja pikkukamari. Muista alakerran huoneista kuvia lähipäivinä, kunhan saan niitä otettua. Tänään menikin iltapäivästä iltaan asti tapetoidessa ja maalatessa viimeisiä alakerran huoneita. Tapetoinnin on avomieheni hoitanut täysin itse, mutta maalaamassa meillä on ollut ammattilainen. Tosin minun tehtäväni on maalata yläkerran huoneet, kaikki hirsiseinät sekä alakerran vessa. Ylimääräisen maalaustehtävän sain, kun keittiön seinien sävy ei ollutkaan vaaleanharmaa vaan pikemminkin sininen, joten uusiksi meni. Värisävyjen päättäminen pienten värilastujen kanssa ei siis ole mitenkään turhan helppoa. Onneksi muut värisävyt olivat heti oikeita. Mutta tässä nyt siis niitä kuvia. :) Huomatkaa katot. ;)
Pikkukamariin valitsimme Estan beigen suuritähtisen tapetin. Tykättiin molemmat tästä jotenkin tosi paljon. Onhan siinä näyttävä kuvio, mutta värisävyt ovat niin vaaleat ja haaleat, että kuvion täytyykin olla näyttävä erottuakseen. Tässä tapetissa vain oli heti sitä jotakin. Aluksi meinattiin laittaa tätä vain yhdelle seinälle, mutta ei oikein osattu päättää mille ja päätettiinkin laittaa sitä sitten kolmelle seinälle. Muuten meillä on tapetit yleensä vain yhdellä tai kahdella seinällä.   

Isosta kamarista tulee siis meidän makuuhuoneemme ja sinne halusimme rauhallisen tunnelman ja värimaailman, joten värisävynä tapetissa ja seinissä on harmaa. Nyt tunnelma on aika levollinen ja varmasti muuttuu parempaan suuntaa, kunhan saadaan huone valmiiksi. 
Vaikken itse pidä tai varsinkaan avomieheni ei pidä liiemmin kukkatapeteista, tämä miellytti meitä molempia.  Ei liian pieni, suuri, silmiinpistävä, romanttinen tai moderni kuvio, vaan juuri sopiva
Huomenna meille tullaankin sitten asentamaan ensimmäisiä uusia ikkunoita. Aika jännittävää! :) Nyt toivottelen hyviä viikonloppuja maisemakuvan myötä, jonka nappasin eilen illalla, kun ajelimme vuokrakämpälle. Jokeen padon yläjuoksulle oli kokoontunut suuri parvi joutsenia, kaikki eivät edes mahtuneet kuvaan. Ovat ne vaan niin upeita lintuja!

10 kommenttia:

 1. Huippuihana tuo tähtitapetti! Ja tuo katto! Voi kiesus että teille tulee IHANA koti! ♥ :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Katto on kyllä meidänkin mielestä tosi hieno. :) Kuin myös se tapetti. <3

   Poista
 2. Vähitellen valmistuu pinnatkin, hienolle näyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo yllättävän nopeasti ne valmistuu, kun toinen maalaa ja toinen tapetoi.

   Poista
 3. Kaipailit sudenkorento aiheisia tyynyjä, toisessa blogissa, niitä löytyy ainakin Ellokselta. Kurkistappas sieltä! Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
 4. Aivan tajuttoman hurjalla vauhdilla ja innolla ootte remonttia tehny! Saatte kyllä kauniin kodin ja tahtoisin tulla kyllä sitten ihan paikan päälle pällistelemään :) t. HY

  VastaaPoista
 5. Itse tykkään eniten kuoseista, joissa on valkoiset kuviot pikkuisen tummemmalla pohjalla eli just tuollaisista kuin teilläkin on valittu<3 Ihanan näköistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Joo samoin! Vaikka valkoisesta tykkäänkin, niin se erottuu paljon paremmin, jos tausta on jotain muuta kuin valkoinen. :)

   Poista

Kiitos kaunis jättämästäsi kommentista, ajatuksesta, palautteesta! ♡