☆

maanantai 13. lokakuuta 2014

Yläaulan seinäpinnat

Yläaulan seinäpinnat on olleet nyt jo muutamia viikkoja valmiina, ei vain ole tullut otettua kuvia. Tai oikeastaa olen muistanut asian vasta illalla, jolloin yläkerrassa on ollut jo liian pimeää kuvaamista varten. Yläkerrassa me teemme kaikki seinäpinnat itse. Minä maalaan ja mies tapetoi. Hyvä työnjako, toimii meillä. 
Tapetit meillä on joka huoneessa erilaisia, mutta ideana on, että samoja kolmea väriä (valkoista, ruskeaa ja harmaata) käytetään seinäpinnoissa ympäri taloa. Itse asiassa maalisävyinäkin on käytetty vain kolmea eri sävyä. Työhuoneessa tosin on oma valkoisen sävynsä.
Aulan tapetti on Sanduddin June mallistosta. Tapetin mustat kuviot ottivat ensin hieman silmään, mutta nyt olen jo tottunut siihen. Miehen mielestä tapetti oli kuitenkin hyvä.
Tapetin harmaat kuviot ovat helmiäistä ja hohtavat kauniisti valon osuessa niihin.
Tässä vielä pari kuvaa yläkerran vessasta.
Haaveena olisi saada yläkerta valmiiksi remontin osalta jouluun mennessä. Nyt täysin valmiina on työhuone. Muuten on vielä tekemistä.
- Vessasta puuttuu vielä listat.
- Aulasta puuttuu lattia ja listat.
- Nimettömään kämppään saimme juuri valittua tapetin ja maalisävy on sama sävy kuin tuvassa. Aionkin maalata huoneen tällä viikolla. Sitten vielä lattia ja listat.
- Elokuvakämppään on jo ostettu tapetit, mutta seinät täytyy maalata vielä ennen tapettien laittoa. Sieltäkin puuttuvat listat ja lattia.
- Laajennettu kämppä onkin eniten kesken. Tapettia tai maalia ei ole vielä päätetty, joten etsintä jatkuu. Siellä itse asiassa säilytetään tällä hetkellä laminaatteja. Lattiat ovat siis olemassa, mutta vielä paketeissa.

Tässä loppuun vielä pari kuvaa nimettömään kämppään yhdelle seinälle tulevasta tapetista. Kuvat on Boråstapeterin sivuilta ja tapetti kuuluu Lilleby mallistoon.
Mitäs olette tästä tapetista mieltä?

8 kommenttia:

 1. Näyttää kauniilta, ihania tapettivalintoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Aika lailla ovat luontoteemaisia, mutta siitä meillä tykätään. :)

   Poista
 2. Ihanan tilavaa teillä!
  Aulan tapetti ja veskin tapetti sopivat hyvin yhteen.
  Nimettömän kämpän tapetti on sekin kaunis, joskaan en laittaisi sitä ihan noin isolle seinälle kuin kuvassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, hyvä huomio! Saattaisi kyllä tulla hieman levottoman näköistä, jos tapetoitu alue olisi noin suuri. Meillä seinä on tosiaan noin puolet pienempi, joten vuotia ei tule vierekkäin noin montaa. :)

   Poista
 3. Teillä on samanlainen työnjako kuin meilläkin, toimii! Ihania teille sopivia tapetteja, itse en pidä mistään kuvioista, paitsi tähdistä =)) Joten kun pitäisi makuuhuone remontoida lattiasta kattoon ja valinta on pirun vaikeeta ja kyllä mun pitää jotakin kuvioo huolia..Tulee taas pitkä päivät ja valinnan vaikeus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo valinnan vaikeus on kyllä niin tuttua täälläkin. :) Toivottavasti löydät sopivan tapetin!

   Poista
 4. Kotinne on todella kaunis ja odotan innolla lopputulosta! Olen muuttamassa mieheni kanssa omakotitaloon ja remppaa, lähinnä pintojen vaihtoa, on tiedossa. Katselin, että teillä on käytetty aivan ihania sävyjä, osaisitko sanoa erityisesti mitä maaleja olette käyttäneet? :) hyvää syksyn jatkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiva, että löysit tänne! :) Meillä on maalina käytetty REG:n puolihimmeää sisustusmaalia. Sävyt on puolestaan Tikkurilan värikartoista. Harmaa on G499, valkoinen on F484 ja nimeltään Kalkki, ruskea on nimeltään Mulperi ja koodi on H484. Jos tulee vielä kysyttävää, niin kysy ihmeessä! :) Hyvää syksyn jatkoa sinullekin ja tsemppiä teille remonttiin!

   Poista

Kiitos kaunis jättämästäsi kommentista, ajatuksesta, palautteesta! ♡