☆

lauantai 18. lokakuuta 2014

DIY koristeoksat ja kihlakorttiaskartelua

Niinhän siinä aina käy, että loman alkaessa ei ole juuri suunnitelmia tai tekemistä ja hetken päästä on joka illalle jotakin. Tosin mukavaa tekemistä oli joka ilta ja ehdin viettää aikaa ystävien kanssa. :) Pari päivää meni harjoitteluraportin kirjoittamisessa ja muiden koulujuttujen hoitamisessa, mutta loppuviikon ehdinkin vähän ottaa rennommin. Koneelle vain ei ole meinannut millään ehtiä. Kuva ja-postausmateriaalia onkin kertynyt mukavasti.

Viime viikonloppuna käytiin miehen kanssa vähän retkeilemässä kodin lähellä metsässä ja tarkoituksena oli samalla löytää myös joku käkkyräinen männynoksa DIY projektia varten. 
Oksaa etsiessä löydettiin pieni lähde.
Oksan löytäminen osoittautuikin yllättävän hankalaksi. Yleensä suuremmista oksista oli katkennut kaikki pienemmät oksat, joten haaroja oli aika vähän. Lopulta löydettiin kuitenkin sopiva oksa ja rehattiin se pyörän jopparilla (tarakalla) kotiin. Vuolin siitä irtonaiset ja enimmät kaarnat pois, annoin kuivua sisällä pari päivää ja maalasin spraymaalilla valkoiseksi. Oksaan kiedoin valot ja laitoin sen eteiseen vanhaan aiv-pulloon. Hyvä tuli, eikä maksanut kuin spraymaalipurkin verran. :) 
Olen ihaillut koristeoksia kaupoissa, mutta en ole malttanut maksaa niin paljon pelkistä oksista, jotka eivät edes näytä suomalaisten puiden oksilta. Totesinkin, että itse etsimällä ja tekemällä saan juuri sellaisen oksan kuin haluan.
Pimeällä oksa näyttää valojen kanssa vieläkin paremmalta.
Ystäväpariskunnalle ehdin askarrella myös kihlakortin. Oli mukavaa päästä pitkästä aikaa korttiaskartelun kimppuun.
 Mukavaa viikonlopun jatkoa!

8 kommenttia:

 1. Kiva oksa-askartelu ja kortti on kaunis. Ihanat lähdekuvat.
  Mukavaa viikonlopun jatkoa sinullekin. :)

  VastaaPoista
 2. Ei kaikkien sisustusjuttujen tarvii olla kalliita ja valoilla pimeenaikaa saa tunnelmaa..ihana kortti, kun en olemikään askartelija..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei tosiaan tarvitsekaan ja itse tehty on kuitenkin aina itse tehtyä. :)

   Poista
 3. Nuo oksat on tosi kivat!
  Kauniin kortin kihlapari saa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Korttiin piti hetken kaivella ideaa, mutta kun se löytyi, niin lopputulokseen olen itsekin tyytyväinen. :)

   Poista
 4. Kauniit luontokuvat ja valo-oksa on aivan täydellinen!

  VastaaPoista

Kiitos kaunis jättämästäsi kommentista, ajatuksesta, palautteesta! ♡