☆

tiistai 5. elokuuta 2014

Virkattu vessan matto

Viimeksi, kun vessasta oli blogissa kuvia, eivät laatikostotkaan olleet vielä valmiita. Nyt vessa on yhtä seinän kittausta ja maalausta lukuun ottamatta valmis. Virkkasin vessaan jo itse asiassa muutamia viikkoja sitten maton, josta en olekaan vielä laittanut kuvia tänne. Samalla näette, miltä alakerran vessassa tällä hetkellä näyttää.

Maton virkkasin valkoisesta Esteri -ontelokuteesta ja ohje on pienen Marketta -maton ohje, joka löytyy täältä. Maton virkkasin yhdessä illassa, joten tämän tekemiseen ei mene kauan ja ohje on mielestäni hyvin selkeä. Suosittelen kokeilemaan! Ulointa kerrosta ei ohjeessa ollut, vaan lisäsin sen mattoon itse, jotta sain siitä vielä hieman leveämmän ja näin sopivan kokoisen meidän vessaan. Sopii aika kivasti tuota tummaa laattalattiaa vasten. :) Mulla on tosiaan nyt muutama viikko lomaa ja kaikenlaista remontoinnista käsitöihin olisi tarkoitus tehdä. Tänään aloitin myös vanhan kaappikellon maalien poistamisen. Siitä sitten tarkemmin, kunhan projekti valmistuu. 

Keskeneräisen seinän ja laatikoston takana on alakerran lattialämmityksen jakotukki, johon pääsee tarvittaessa käsiksi ottamalla laatikot pois paikoiltaan.
Sen verran on lämmin sää, että Kanelikin on keskittynyt lähinnä istuskelemaan ja makoilemaan siellä täällä ja välillä vähän yllättävissäkin paikoissa. :)
Aurinkoisia päiviä! ♡

12 kommenttia:

  1. Ihana matto ja nätti vessa! Teit tämän postauksen kuin tilauksesta, sillä olen juuri hullaantunut neulomiseen ja virkkaamiseen, ja tänäänkin olen etsiskellyt netistä helppoja pitsihommeleita virkattavaksi. :) Luin hiljattain koko blogisi läpi ja jäin seuraajaksi. On kivaa lukea maalaiskodin valmistumisesta, kun itsellänikin on haave sellaisesta joskus tulevaisuudessa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! No olipa hyvä sattuma! :) Itse olen myös innostunut taas virkkaamaan, kun on ollut siihen paremmin aikaa. Kiva, kun löysit tänne ja jäit seuraajaksi! :)

      Poista
  2. Hieno on, koska ehtisit tehdä maton Lillille? ;)

    VastaaPoista
  3. Kauniin tunnelmallinen vessa ja ihastuttava matto!

    VastaaPoista
  4. Mahtavaa, että olette jättäneet vessan seinät hirrelle! Mattokin on suloinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei niitä malttanut piilottaakaan, kun ne siinä sopivasti oli. :) Kiitos!

      Poista
  5. Kaunis matto! Minäkin olen ajatellut tehdä meidän alakerran vessaan maton juuri tuosta Esteri-kuteesta. Mallia en ole vielä päättänyt, mutta väri on varmaan tuo valkoinen :)

    VastaaPoista
  6. Kiitos! Joo tuo malli oli meille sopivan kokoinen, niin päädyin sitten siihen. :)

    VastaaPoista
  7. Aivan ihana matto ka kaunis sisustus!tahtoisin tehdä tämän anopille lahjaksi, mutta en saa linkkiä auki. O ko sinulla vielä tähän ohje olemassa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ja kiitos, laitan tähän uudestaan linkin ohjeeseen, joka löytyy Lankavan sivuilta nimellä Marketta pitsimatto, jos linkki ei toimi. :) https://www.lankava.fi/epages/lankava.mobile/?ObjectPath=/Shops/esito/Products/O1214&ClassicView=1

      Poista

Kiitos kaunis jättämästäsi kommentista, ajatuksesta, palautteesta! ♡