☆

tiistai 6. joulukuuta 2016

Vanhat sukset, sauvat ja monot

Joulu lähestyy ja myös sisääntulon portaikko kaipasi koristeluja, muutakin kuin muutamat kanervat. Muistinkin nähneeni puarissa vanhoja suksia, sauvoja ja monoja. No siitä se ajatus sitten lähti. Valitsin etuportaikkoon oikein vanhat suuret puusukset ja niihin sidoin vanhat nahkaiset monot roikkumaan. Hienoja esineitä, oikeita aarteita molemmat. Pieni kuusi tonkkaan viereen ja jo näytti paremmalta.
Nyt kuusessa on myös valot, tosin näissä kuvissa ne eivät vielä pala. Askartelin oven viereen myös havukranssin, kuten myös viime vuonna. Kranssi on vähän joka suuntaan hapsottava, mutta itse pidän siitä juuri tuollaisena rosoisena.

Myös sisällä on joulukoristeita levitelty pitkin tupaa. Tuvan nurkasta löytyi sopiva paikka toisille vanhoille suksille ja sauvoille. Nämä ovat kuitenkin hieman uudempia ja Järvisiä molemmat. Suhteellisen hyvin oli suksissa ja sauvoissa merkkien lisäksi myös muita yksityiskohtia säilynyt.
Sellaisia vanhoja aarteita tällä kertaa. :)
Näiden sinivalkoisten tonttujen myötä toivottelen oikein tunnelmallista ja hyvää itsenäisyyspäivää! ♡

8 kommenttia:

 1. Hyvää itsenäisyyspäivää teille :)

  VastaaPoista
 2. Yksinkertaisen kaunista tein verannalla <3 Raikasta pakkaspäivää teille!

  VastaaPoista
 3. Oih ja voih miten ihanan näköistä teillä on!! Löysin juuri blogiisi ja jäin saman tien lukijaksi. Suloisia joulujuttuja teillä ja niin kaunis koti. Tervetuloa vierailulle umelmienelamista.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ja kiva, kun päätit jäädä lukijaksi. :) Täytyypä tulla vastavierailulle. :)

   Poista
 4. ai että miten ihana tämä sun blogi ja nämä kaikki kuvat<3 tämmönen koti on niin mun haave, joskus (kaukana) tulevaisuudessa :D

  VastaaPoista

Kiitos kaunis jättämästäsi kommentista, ajatuksesta, palautteesta! ♡