☆

sunnuntai 11. joulukuuta 2016

Joulukortit

Tämänkin vuoden joulukortit on nyt tehty ja lähes kaikki on jo postitettukin. Inspiraatio korttien tekemiseen oli hetken vähän hukassa, yleensä keksin pääidean kortteihin jo hyvissä ajoin. Käsityömessuilla näin kauniita talvisia ja tunnelmallisia askartelukuvia ja päätin ottaa ne tällä kertaa korttien lähtökohdaksi. Sopiva kuviopaperi kaveriksi, pieni kakkupaperi alle, kohotarrapaloilla askartelukuva kiinni ja muutama helmiäispaperista leikattu lumihiutale helmitarroineen vielä mukaan. Kaikkia kortteja en millään ehtinyt tai jaksanut tehdä kerralla, vaan jaoin urakan muutamalle päivälle. Näin askartelussa säilyi ilokin mukana, vaikka yleensä yritän kyllä tehdä urakan kerralla valmiiksi. Olen kuitenkin huomannut, että aina se ei kuitenkaan ole se paras vaihtoehto. Nyt vaan toivon, ettei kovin moni kortin saaja ehdi nähdä korttiaan täällä blogissa ennenkuin se löytyy postilaatikosta. ;)
Askartelu alkaa aina kaikkien askartelussa mahdollisesti tarvittavien tavaroiden levittämisellä lattialle sekä virallisen valvojan asettumisella paikalleen.
Yleensä kaikki ei aina mene ihan turhan helposti, eikä mennyt nytkään, sillä tietysti laskin kuviopaperin menekin väärin, eikä samaa paperia riittänytkään kaikkiin kortteihin. No, onneksi olin ostanut myös muutamaa muuta paperia. Kaikista korteista tässä ei nyt ole kuvia, mutta hyvän käsityksen saa jo näistä. Toivottavasti joku muukin saa inspiraatiota näistä. Myös muiden vuosien joulukorttiaskartelut löytyvät blogiarkistosta.


Illalla menemme laulamaan kauneimpia joululauluja, siinä on kyllä sitä aitoa joulun tunnelmaa.. ♩ ♫ ♪

Ihanan rauhallista kolmatta adventtia! ♡

4 kommenttia:

 1. Kauniita kortteja on syntynyt virallisen valvojan avustuksella;)
  Minullakin oli inspiraatio hukassa, joten tänä vuonna mennään ostokorteilla.
  Kivaa sunnuntai-iltaa!

  VastaaPoista
 2. Onka kauniita kortteja! Saajat ilahtuvat.
  Lempeää alkanutta viikkoa Teille!

  VastaaPoista

Kiitos kaunis jättämästäsi kommentista, ajatuksesta, palautteesta! ♡