☆

torstai 22. joulukuuta 2016

Joulutunnelmaa tuvassa

Meidän joulutunnelma rakentuu joka vuosi muutamista tietyistä jutuista ja toisaalta myös joka vuosi on kiva keksiä joitakin uusia juttuja tunnelmaa tuomaan. Perinteisiä ja niitä pakollisia juttuja ovat tietysti tärkeimpänä itse metsästä valittu ja sisään kannettu kuusi, kynttilät, joulukukat, itse tehdyt jutut sekä uuden ja vanhan yhdistely. Joulukukat kyllä saattavat vaihtua vuosittain ja tänä vuonna en normaalista poiketen tehnyt itse kukka-asetelmaa, vaan ostin muutamia eri kukkia ja laitoin niitä sinne tänne. Tekstiilit ovat aika hillityn valkoharmaita, mutta piristeenä on ihania Mummadesignin tyynyjä sekä vähän väriä tuomaan myös Puttipajan tyynyjä. Kuusi meillä on ollut yleensä valkoisin ja hopeisin koristein koristeltu ja sitä se on nytkin. Tänä vuonna en myöskään virkannut tai askarrellut kuuseen mitään uutta, vaan mentiin jo ennemmin tehdyillä lumihiutaleilla ja tähdillä. Uusia juttuja tänä jouluna ovat muutamat koristeet sekä puarista sisään haetut sukset ja sauvat, jotka taitavat kyllä päästä talveksi sisälle myös tulevina vuosina.  

Joulujuttuja on ripoteltu pitkin taloa vähän joka huoneeseen, mutta pääosin joulujutut keskittyvät sinne, missä eniten vietetään aikaa eli tupaan. Tässä aikamoinen kuvapläjäys meidän tuvan joulutunnelmasta tänä vuonna. Tällä kertaa kuvat saavat puhua puolestaan, enkä niihin sen kummemmin kuvatekstejä lisäile. Toivottavasti saat näistä kuvista kenties inspiraatiota tai ainakin rauhallisen ja jouluisen mielen. :)
Näiden kuvien myötä toivotan kaikille oikein tunnelmallista ja rauhallista illanjatkoa! ♡

8 kommenttia:

 1. Kaunis joulukoti! Oikein hyvää joulua! :)

  VastaaPoista
 2. Oi,miten ihanan tunnelman olet onnistunut kotiinne luomaan! Hyvää joulua!

  VastaaPoista
 3. Kauniilta näyttää jouluinen kotinne! Ihana oli myös palata muistelemaan kesäisiä häitänne edellisten postausten kautta. Nyt siis seuraavaksi suunnittelemaan tammikuun tehtävän toteutusta ;)
  Nähdään pian, M & hauva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vaan! :)<3 Ai niin, ne tulevatkin meille aina yhtä yllättäen, kun ei tiedä eikä muista, mitä odottaa. ;)

   Poista

Kiitos kaunis jättämästäsi kommentista, ajatuksesta, palautteesta! ♡