☆

maanantai 15. kesäkuuta 2015

Virkattu nalle ja kissa sekä pentujen odotusta

Tällä viikolla meillä maalataan taloa, aina kun sää vain sen sallii, joten muut asiat saavat jäädä taka-alalle. Maalausta aloiteltiin viime viikon perjantaina ja nyt ollaan jo hyvin edistytty, mutta vielä riittää maalattavaa suhteellisen paljon. Kun nyt vain ei sataisi joka päivä, niin saataisiin valmista aikaan. 
Iltaisin ja sateen sattuessa olen kuitenkin ehtinyt myös heilutella hieman virkkuukoukkua. Tällä kertaa silmiin osui Pinterestissä linkki virkatun nallen ohjeeseen. Virkkasin nallen suuremmalla koukulla ja paksummasta langasta, kuin ohjeessa, joten siitä tuli ihan sopivan kokoinen. Kissan virkkasin periaatteessa samalla ohjeella, mutta tein korvista ja tietysti myös hännästä erilaiset. Ohjeen nallen virkkaukseen löydät englanninkielisenä täältä.
Lankana käytin Novitan Puuvilla-Bambua ja koukun numero oli neljä.  
Nalle virkattiin siis osista, jotka täytin askarteluvanulla ja ompelin käsin kiinni toisiinsa. Ennen osien täyttöä ja ompelemista toisiinsa ompelin ruskealla Miami-langalla nallelle silmät, nenän ja "jalkoihin" polkuanturat.
Virallinen valvoja tarkasti ja hyväksyi lopputuloksen.
Kissan virkkaus tapahtui samalla tavalla kuin nallen, korvia ja häntää lukuun ottamatta.
Niin ja tuosta pentujen odotuksesta sen verran, että Martalla sen kuin maha jatkaa kasvuaan ja itse asiassa pentuja odotetaan syntyviksi tällä tai ensi viikolla. Niistäkin varmasti kuvia luvassa. :) Ja kuten seuraavista kuvista näkyy, ainakin joku osaa ottaa aika lailla rennosti tämän odotusajan lopun. :D
 Näiden kuvien myötä toivottelen rentoa alkavaa viikkoa! ♡

13 kommenttia:

 1. Kyllä on taas niin ihanat virkkuut että ohhoh, aiemminkin olen ihaillut tuota sinun ällistyttävän siistiä virkkuujälkeäsi ja niin teen nytkin, omaa putiikkia pystyyn vaan :)
  Uskaltaakohan niitä pentukuvia tulla ollenkaan katsomaan, haaveillaan tytön kanssa nimittäin kissanpennusta tuon meidän vanhan rouvan seuraksi :)
  Kivuuksia viikkoon sinnekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Kirsi! :) Tule vain katsomaan sitten kuvia ja vaikka hkemaankin yhden, ellei ole liian pitkä matka. ;) Ovat kuitenkin edelleen pysyneet vatsassa.

   Poista
 2. Samaa mieltä, kuin Kirsi tuossa yllä!
  Ihania ♡

  VastaaPoista
 3. Söpöt virkkaukset!
  Meilläkin odotellaan kissanpentuja syntyviksi tällä viikolla.. Toivottavasti ei mene pidemmälle, meillä ei kukaan enää jaksaisi odottaa.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Onpa hauska sattuma! :D Joo täälläkin aletaan olla vähitellen aika kärsimättömiä, mutta vieläkin ovat pysyneet visusti vatsassa..

   Poista
 4. Siis ihania virkkuutöitä! Kiva tämä sinun blogisi muutenkin. Pitääkin oikein ajan kanssa lukea vanhempiakin juttuja, kun on jäänyt blogien lukeminen niin vähiin viimeaikoina. Monta kivaa juttua mennyt ohi. Meillä täällä yritän nyt juuri keksiä minne istuttaisin ostamani syyshortensian ja sitten tomaatintaimet pitäisi laittaa kasvihuoneeseen. Yksi karviainenkin odottaa istutuspaikkaansa. Pihahommia siis tiedossa illaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Niina! Välillä on kyllä itselläkin niin kiire ettei ehdi muiden blogeja lueskella, siihen saa kuitenkin kulumaan aika hyvin aikaa. Mukavia pihahommia teillä, toivottavasti säät suosii. :)

   Poista
 5. Tuollainen nalle olisi ihana kyllä viedä vauvalahjaksi tai ristiäislahjaksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo olisi myös turvallinen ja pehmoinen kaveri pienelle vauvalle. :)

   Poista
 6. Hei! Onko näihin jossain ohjetta😍? Niin hienot?

  VastaaPoista

Kiitos kaunis jättämästäsi kommentista, ajatuksesta, palautteesta! ♡