☆

sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Tarjouslöytöjä paikallisista sisustusliikkeistä

Tällä viikolla pistäydyin pitkästä aikaa parissa paikallisessa sisustusliikkeessä vähän katselemassa. Toisessa on nyt jo jonkin aikaa ollut loppuunmyynti. Tämä taloustilanne  ei tosiaan ole kovin otollinen pienille erikoisliikkeille.. Suureksi harmikseni huomasin myös, että toisessakin liikkeessä oli menossa muuttomyynti. Todella harmillista, sillä molemmista liikkeistä olen tykännyt ja mielestäni niissä on ollut kivoja tavaroita ja materiaaleja moneen juttuun. Lisäksi on ollut kiva ruokakaupassa käydessäkin ihastella näiden liikkeiden näyteikkunoita. Ovat muutenkin piristäneet keskustan ilmettä. Tietysti hyvä puoli nyt on se, että molemmissa liikkeissä on hyviä tarjouksia. Tosin mielummin olisin pitänyt molemmat liikkeet täällä toiminnassa ja maksanut vähän enemmän. Toivottavasti kenties tulevaisuudessa avaavat ovensa vielä uudelleen. No, jää tänne edelleen muutamia sisustusjuttuja myyviä liikkeitä, onneksi. :)
Pienen mökin ostin koristamaan murattikaarta. Sopii siihen tosi kivasti. :)
Kaksi seuraavaa juttua löysi sopivan paikan kuistista. Kransseja tykkään tehdä ja koristella itse, mutta nyt tuli niin suloinen pieni kranssi vastaan, että se lähti kaupasta mukaan.
Kranssin laitoin kuistin ikkunanpokapeiliä koristamaan. 
Toinen kuistiin päätynyt uusi sisustusjuttu oli metallikyltti. Juuri tällä tekstillä varustettua kylttiä olenkin etsiskellyt jo jonkin aikaa ja olikin tosi iloinen yllätys, kun toisesta liikkeestä selainen löytyi. Sattui olla vielä viimeinen laatuaan.
 
Toinenkin kiva ja varsin edullinen metallikyltti miellytti silmää. Varsinkin tekstin osalta. Sen ajattelin laittaa makuuhuoneeseen hyllylle. Hylly on jo valittu muttei vielä hankittu. Myös yksi Joel Jyringin kortti päätyi ostoskassiin.
Vessaan löysin myös suloisen pöllönmallisen saippupumppupullon. Sopii jotenkin aika kivasti alakerran vessan tunnelmaan hirsiseinien kaveriksi.
 Kyltti on ihan hyvä olla tuossa peilin päällä muistuttamassa, miten tärkeitä ystävät ovat. Välillä on muka niin kiireinen ettei ehdi edes soittaa, mutta täytyy yrittää parantaa tapansa. :)
Mukavaa alkavaa ja toivottavasti jo vähän keväisempää alkavaa viikkoa! ♡

8 kommenttia:

 1. Kivoja löytöjä!
  Täälläkin on pari ihanaa sisustusliikettä lopettanut. Harmi :(
  Tietysti tuo huonotaloustilanne vaikuttaa paljon pieniin yrityksiin.
  Ihanaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on kyllä todella harmillista.. :/ Mutta mukavaa viikkoa sinullekin! :)

   Poista
 2. Kauniita pieniä sisustusjuttuja olet löytänyt <3 Harmi vain, että pienet yritykset lopettavat. Täällä sama tilanne. Pieni paikkakunta, eiväthän ne sellaiset kannata, sillä suurin osa tekee ostoksensa kuitenkin lähimmässä suuremmassa kaupungissa. Kaunis vessa teillä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo arvelinkin, että meidän paikkakunta ei ole ainut.. Hih, vessa on ainakin vähintäänkin omaperäinen. Johtuu siitä, että se on tosiaan yläkertaan johtavien portaiden alla. :) Mukavaa vappua sinulle!

   Poista
 3. Ihania löytöjä olet tehnyt! Samaa minäkin harmittelen kun niin ihanat,pienet liikkeet sulkevat ovensa peräjälkeen,mutta minkäs teet,ei vaan voi mitään...Mukavaa vappua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo eipä sille oikein mitään näytä voivan.. Iloista vappua sinullekin! :)

   Poista
 4. Kivoja juttuja todella ja sopii kotiinne hyvin :)

  VastaaPoista

Kiitos kaunis jättämästäsi kommentista, ajatuksesta, palautteesta! ♡