☆

perjantai 10. huhtikuuta 2015

Blogihaaste: 11 kysymystä ja vastausta

Sain tämän haasteen Amandalta Amandan unelmia -blogista muutama päivä sitten. Tämän haasteen tarkoituksena on saada näkyvyyttä pienemmille blogeille ja haastaa mukaan alle tuhannen (siihen on vielä hieman matkaa :D ) lukijan blogeja. Amanda oli keksinyt 11 kysymystä, joihin minun tulee nyt vastata. Kysymykset olivat aika mielenkiintoisia ja haastaviakin. Tässä ne tulevat nyt sitten vastausten kera. Lisukkeena muutama sekalainen kuva liittyen ei mihinkään erityisesti. :)

1. Mistä syntyi idea perustaa oma blogi?

Eräs ystäväni vinkkasi minulle remontti- ja rakennusaiheisesta blogista, jota sitten päädyin lukemaan. Tätä ennen en ollut katsonut oikeastaan mitään blogeja. Sen blogin kautta löysin vähitellen muita kiinnostavia blogeja. Meillä oli remontti alkanut syksyllä 2013 ja tämä blogimaailmaan tutustuminen tapahtui siis joskus tammi- helmikuussa 2014.

Monet ystävämme ja sukulaisemme olivat kiinnostuneita remonttimme etenemisestä, joten ajattelin, että ehkä minäkin voisin pitää remontista kertovaa blogia, josta kaikkien olisi helpompi seurata remontin edistymistä. Ajattelin myös, että on kiva jakaa muiden kanssa ideoita ja myös kuvia, joita kuitenkin tykkään ottaa remonttivaiheista ja muistakin aiheista. Lisäksi ystäväni kannustivat minua aloittamaan oman blogin. Hieman ehkä harmittaa, kun en tajunnut perustaa blogia heti remontin alettua, vaan vasta helmikuussa 2014. Nyt remontti on jo oikeastaan valmis, mutta blogin pito sen kun jatkuu. Remontin ohella aloinkin kuvata ja kirjoittaa myös sisustamisesta, käsitöistä ja erilaisista tuunausprojekteista. Tänä keväänä kurkistetaan varmaan myös puutarhan puolelle. :)
2. Mikä on paras paikka omassa kodissasi?

Tämä onkin aika haastava valinta.. Lasketaanko pihasauna tai takaterassin keinu? :) Sisällä lempipaikka on tupa (olohuone), jossa tulee vietettyä aikaa niin yksin kuin yhdessä ja vieraiden kanssa.
3. Mitä odotat eniten tulevalta kesältä?

Tulevalta kesältä odotan ehkä eniten sitä, että saamme pihaan nurmikon ja pääsen muutenkin laittamaan puutarhaa ja istuttamaan sinne kukkia. Lisäksi tietystä kivoja ja rentouttavia hetkiä ystävien kanssa sekä myös mökkeilyä.
4. Lempiputiikkisi?

Jälleen vaikea valinta, joten listaan niitä muutaman. Pidän Muuramessa sijaitsevasta Annival Interiorista, Vaajakoskella olevasta Puttipajasta, Jyväskylässä olevasta Sisustus Satiinista kuin myös paikallisesta GLO Interiorista. Näitä on kyllä monia muitakin. Myös oman paikkakunnan pienet käsityöläisputiikit on todella kivoja. :)
5. Taito, jota kovin moni ei tiedä sinun osaavan?

Tämä on kyllä vaikein kysymys! :D No jos valitaan nyt jokin taito, joka ei blogin kautta pääse esille, niin olen hyvä suunnistamaan. Olen kilpaillutkin tässä lajissa monen vuoden ajan.
6. Mikä sinulle on tärkeintä blogia kirjoittaessasi?

Tärkeintä on varmaan se, että saan kirjoittaa itselleni merkityksellisistä asioista ja jakaa niitä sekä kuvia ja ideoita muiden kanssa. Parasta on, kun ihmiset käyvät lukemassa ja kommentoissa höpinöitäni. Kiitos siitä jokaiselle! :) 
7. Kolme hyvää ja kolme huonoa luonteenpiirrettäsi?

Hyviä: sosiaalisuus, luotettavuus ja pitkäjänteisyys.
Huonoja: taipumus jännittää, taipumus stressata ja periksiantamattomuus. 
8. Mikä sisustustavara- tai esine on sinulle tärkein?

Tärkeimpiä on kaikki vanhat esineet ja tavarat, joiden taustalla on jokin tarina tai sitten sellaiset, jotka on saatu joltakin läheiseltä. Tärkeimmiksi tällä hetkellä valitsin mummaltani sekä mummalta ja paapalta saamani pöydät. Niiden välillä en oikein osaa valita. :)
9. Ammattisi, tai unelma-ammattisi?

Unelma-ammattini ja tuleva ammattini on luokanopettaja, joksi ensi syksynä valmistun.
10. Mikä aika elämässäsi on jäänyt parhaimpana mieleen?

Toivottavasti se paras aika on vasta tulossa, mutta tähän mennessä opiskeluaika yliopistossa on jäänyt erityisesti mieleen.
11. Lempikorusi ja sen tarina?

Lempikoruksi täytyy varmaan nimetä koru, joka on mukana aina, nimittäin vasemmassa nimettömässä oleva kihlasormus.
Itse en oikein keksi näin montaa hyvää kysymystä. Haastekin on jo niin monilla kiertänyt.. Jos joku haluaa kuitenkin tähän haasteeseen vielä osallistua, niin haasteen voi napata tästä mukaansa. :)

Rentouttavaa viikonloppua ja nautitaan huomisesta auringonpaisteesta! ♡

4 kommenttia:

 1. Nää tämmöiset haasteet on kivoja ja kiva lukea :) Kertakaikkisen ihanan aurinkoinen päivä takana, tahtoo monta lisää <3 Mukavaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Voi sanos muuta, aurinkoiset päivät on kyllä ihania! :) Tänään täällä meillä satoi jo jälleen vettä..

   Poista
 2. Olipa mukava lukea vastauksiasi :) Mukavaa viikonlopun jatkoa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva juttu! Ne olisivat tosin voineet olla ehkä hieman pidempiäkin ainakin osittain. :)

   Poista

Kiitos kaunis jättämästäsi kommentista, ajatuksesta, palautteesta! ♡