☆

sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Valmis nimetön kämppä

Eilen saimme siivottua yläkerran lattiasta kattoon ja kaikki huoneet ovat nyt remontin osalta valmiita. On kyllä aika mahtava ja toisaalta hieman tyhjä olo. :D No eihän ne työt tähän lopu (eivät varmaan lopu ikinä), hommaa riittää huoneiden sisustamisessa ja vanhojen kalusteiden kunnostuksessa.

Blogikin ehti täyttää viikko sitten vuoden. Blogia aloin pitämään kavereiden kannustuksesta ja onhan tämä ollut kyllä todella kiva harrastus! On ollut mukavaa huomata, että blogissa on käynyt paljon vierailijoita päivittäin ja lukijoitakin on kertynyt. Kommentteja on myös aina todella mukava lukea. :)

Remontinhan me aloitimme purkuhommilla loppukesästä 2013, joten aivan alusta asti ei blogi remonttia ole seurannut. Uskomatonta on, että nyt voi sanoa kaiken olevan oikeastaan valmista, nopeasti meni aika, vaikka valtavasti oli tekemistä. Blogia aion edelleen siis pitää, mutta varsinainen syy blogiin eli remontti on nyt valmis. Blogissa keskitytään nyt sitten enemmän vanhojen aarteiden kunnostukseen, sisustamiseen ja käsitöihin. Niin ja onhan tuossa tuo puutarhakin täysin laittamatta. :D Niin, ja aikaa myöten remontoitavaa löytyy aina, kuten vaikka eräs Pätsinäkin tunnettu pihasauna.. 

No mutta nyt siihen yläkertaan. Ajattelin nyt laittaa kuvia huone kerrallaan, niin ei niitä sitten tule aivan mahdottoman paljon yhteen postaukseen. Ensimmäisenä esittelyssä siis nimetön kämppä, jonka nimestä voikin päätellä, että varsinaista käyttötarkoitusta huoneella ei vielä ole. Toimikoon nyt sitten vaikka vierashuoneena. Tässä ensin muutama kuva lähtötilanteesta, pari remonttikuvaa ja sitten kuvia lopputuloksesta.
Huomaa, vasemmalla pieni komero ja ikkuna puuttuu.
Ikkuna tulossa, eristeitä ja koolaukset tehty.
Tyytyväisiä ollaan edelleen pintavalintoihin ja lopputulokseen kaiken kaikkiaan. 
 Mukavaa ja maistuvaa laskiaisiltaa! ♡

14 kommenttia:

 1. Todella kauniisti remontoitu ja eri käyttötarkoitukseen sopiva :)
  Oikein ihanaa loppiaissunnuntai-iltaa ja aurinkoista uutta viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 2. Todella upea huone! Mistä lattia on löytynyt? Kelpaisi itelleni myös. Mukavaa laskiais-sunnuntain iltaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Lattia on RTV:stä Meisterin tilausmallistoa LD 300 ja meidän tuo kuosi on medium oak.

   Poista
 3. Todella kaunis lopputulos. Kuten Marika edellä sanoikin huoneelle löytyy varmasti monta erilaista käyttötarkoitusta. Mikäs on tuolla vieraidenkaan asustellessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo eiköhän tuolle aikaa myöten tosiaan löydy käyttötarkoituksia jos jonkinmoisia. :)

   Poista
 4. Kaunis ja harmooninen huone! Kyllä vieraiden kelpaa siellä oleskella ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Itsekin pidän erityisesti tuon huoneen tapetista ja varsinkin sen väreistä. :)

   Poista
 5. Super ihana! Erittäin hyvin toteutettu ja auringon paistaessa astuessaan sisään kaunis valo siivilöityy vastaan. Tapettikin on mitä kaunein sopii hyvin lattian sävyyn ja päinvastoin:)
  Onnittelut! Hienoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Niin, kuten näköjään edellisessä vastauksessa sanoinkin, tuo tapetti oli kyllä nappivalinta tuonne huoneeseen. :)

   Poista
  2. Wau! Hieno tuli.Hassua se huone on ihan peilikuva meidän yläkerran isommasta huoneesta .

   Poista
  3. Kiitos! Hih, aijaa! :) No sitten aulan toisella puolella oleva huone on varmaan vieläkin lähempänä sitä teidän huonetta. :)

   Poista
 6. Kaunis huone ja ihana tuo pönttöuuni! <3

  VastaaPoista

Kiitos kaunis jättämästäsi kommentista, ajatuksesta, palautteesta! ♡