☆

keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Valmis elokuvakämppä

Yläkerran valmiiden huoneiden esittely jatkuu. Seuraavaksi vuorossa on aulan toisella puolella, nimetöntä kämppää vastapäätä, oleva elokuvakämppä. Nimi juontaa juurensa ajatuksesta, että huoneeseen on tarkoitus hankkia tykki ja valkokangas ja tästä tulisi siis talon virallinen löhöilyhuone. :) Myös seinäpinnat on valittu tätä tarkoitusta varten. Seinät ovatkin sävyiltään tummimmat koko talossa, eivät silti mielestäni kuitenkaan liian synkät.
Tässä aluksi taas muutama kuva remontin varrelta ja sitten kuvia valmiista huoneesta. 
Lähtötilanne
Lattialämmitysputkien laittoa.
 
Oviaukko on alkuperäisessä paikassa, eikä sitä oikein edes olisi voinut siirtää. Ovikin täytyi siihen teettää, sillä aukko on juuri siinä kohdassa, jossa katto alkaa olla kalteva. No yksi omaperäinen yksityiskohta lisää. :)
  Että semmonen huone tästä sitten tuli. 
Kivaa viikkoa, pian onkin taas jo viikonloppu! ♡

8 kommenttia:

 1. Ihana huone,kuten kaikki teillä:) Meillä myös saisi olla ylimääräinen tila elokuville ja löhöilyyn,mutta juuri nyt lapset ovat vallanneet leluillaan,patjoillaan ym.ym. Ihanaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo saa nähdä muuttuuko huoneen käyttötarkoitus meilläkin joskus. Sitä samaa myös sinulle! :)

   Poista
 2. Ihastuttava blogi sinulla! Löysin tänne google+ kautta. Meillä oli lapsuudenkodissa tuollainen kakluuni:) Olen uusi jäsenensi ja tykästyin blogiisi ja varsinkin näihin käsitöihin. Tervetuloa vastavierailulle Kristallikimaraa, jossa myös tehdään käsitöitä, sisustellaan ja kokeillaan kosmetiikkaa. http://kristallikimara.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tosi kiva, että löysit tänne, tervetuloa! :) Täytyypä tulla vastavierailulle. :)

   Poista
 3. Aamuja tännekkin :) On ollut kaikenmoista tekemistä ja menoa ettei kerkeä edes kivoissa blogeissa käydä pyörähtämässä ja täälläkin tapahtunut kaikenlaista! Noista muutoskuvista näkyy kyllä parhaiten työn tulokset ja kaunista tuli <3 Tuo pönttöuuni on ihana!!! Oikein leppoisan rentoa sunnuntai päivän viettoa sinne, minä taidan joutua töihin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, itsekin yritän aina ehtiä käymään muiden blogeissa, mutta aina ei ole aikaa jättää kommenttia. :) Kiitos! Toivottavasti meni työpäivä silti leppoisasti. :)

   Poista
 4. Ihanalta näyttää! Todella kaunis tuo lattia, kuten kaikki muukin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiva, kun olet viitsinyt jättää kommentin moneen eri postaukseen! :)

   Poista

Kiitos kaunis jättämästäsi kommentista, ajatuksesta, palautteesta! ♡