☆

sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Joulukuusi ja tuvan joulua

Keskiviikkona kannettiin kuusi tupaan ja koristeltiin se. Minulle on tärkeää, että kuusi on aito, tuuhea, suuri ja mielellään myös itse metsästä valittu ja haettu. Kuusi koristeineen tuo jouluista tunnelmaa jos jokin! :) Hieman jännättiin, miten karvakamut suhtautuvat kuuseen, kun eivät ole sitä ennen nähneet. Hyvin ne onneksi kuusen ottivat vastaan. Molemmat tykkäävät makoilla sen alla ja kanille pienet kuivat alaoksat ovat oikein makoisaa purtavaa. Onneksi se ei kuitenkaan järsi vihreitä oksia. :D Kovin alas emme palloja tai koristeita ripustaneet, jottei kissa puolestaan kiinnostuisi niistä liikaa.
Kuusenkoristeet ovat valkoisia ja hopeisia, osittain itse tehtyjä sekä kaupasta ostettuja. 
Tuvan jouluinen tunnelma syntyy kuusen lisäksi joulukukkien, tekstiilien, kynttilöiden sekä ostettujen ja itse tehtyjen koristeiden avulla. Kovin montaa koristetta ei ole tarvinnut uutena ostaa, vaan suurin osa on itse tehtyjä tai vanhoja koristeita, jotka olen hakenut vanhempieni luota. Tässä seuraavaksi kuvapläjäys tuvan joulutunnelmista. :)
Vähitellen alkaa olla kaikki joulua varten valmista. Viimeisiä itse tehtäviä joululahjoja täytyy vielä tehdä ja lahjat paketoida. Sitten saa joulu tulla. :)

Tunnelmallista sunnuntai-iltaa! ♡

16 kommenttia:

 1. Voi kuinka kaunista <3
  Niin jouluista ja ihanaa, Mukavaa 4. adventtia Marianne!

  VastaaPoista
 2. Kuusi tulee kauniisti esille vaaleassa sisustuksesta. Hienoa jos omasta metsästä löytää noin upeita kuusia :)
  En niin piittaa viherkasveista, mutta kuusen (ilman koristeita) voisin pitää ympäri vuoden ;)
  Meilläkin luotetaan valkoisiin koristeisiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuusi on kyllä ehdottomasti oltava jouluna. :) Tänä vuonna sopiva löytyi ihmeen helposti. Valkoiset koristeet kyllä näkyvät kuusesta kauniisti. :)

   Poista
 3. Todella upea ja tuuhea kuusi! Hieno, vihreä katseenvangitsija.Muutenkin kivasti joulun tunnelmaa sinun kuvissa. Mukavaa joulun odotusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tämä kyllä pysäytti, joten etsintä loppui aika lyhyeen, kun tämän näimme. :) Mukavaa joulun odotusta myös sinulle! :)

   Poista
 4. Upean tuuhea kuusi!
  Ihana joulutunnelma teillä!
  Kivaa joulunodotusta :)

  VastaaPoista
 5. Voi että kun on herkullisen näköistä<3 Hirsiseinä ja tuo lattia. Kuusi kauniin yksinkertainen! ai että! :) Mistä olet nuo ihanat poro tyynyt löytänyt? Mukavaa joulunodotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Jonna! Viime vuonna tilasin ne ellokselta, saattaa niitä olla siellä tänäkin vuonna. :) Mukavaa joulun odotusta myös sinne! :)

   Poista
 6. Komea kuusi komeassa talossa! Silmä lepää:)

  VastaaPoista
 7. Todella kaunis valkea koti. :) Oletteko remontoineet koko talon tai vain osia siitä? Noista hirsiseinistä Tykkään erityisesti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Koko talo on/on ollut remontin alla. Yläkerta on vielä vähän kesken, mutta alakerta on valmis muutamia viimeistelyjä lukuun ottamatta. :)

   Poista
 8. Hei! Tulin vastavierailulle ja jäin kylään! ;)

  Meillä on monessa sama maku ja onpa ihana alkaa seuraamaan "tavallista kotia." Tätä olen kaivannut... Hei, olen etsinyt juuri tuollaista valokuvakehysideaa... meilläkin paljon vanhoja valokuvia ja isoja ikkunoita. Millä valokuvat ovat kiinni?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Kiva, että tulit ja jäit, tervetuloa! :) Kuvat on kiinnitetty niinkin yksinkertaisesti, kuin pienillä läpinäkyvillä teipinpalasilla vain nurkista lasiin kiinni. :D Ei ehkä paras tapa, mutta toiminut on ja kuvat ovat pysyneet paikoillaan. :)

   Poista

Kiitos kaunis jättämästäsi kommentista, ajatuksesta, palautteesta! ♡