☆

tiistai 18. marraskuuta 2014

Nimettömän kämpän ja elokuvakämpän seinäpinnat

Nyt on jälleen kahden yläkerran huoneen seinäpinnat valmiit. Työnjako oli taas vanha tuttu, minä heiluttelin maalitelaa ja mies tapetoi. Huoneita ja varsinkin seinien/tapettien värejä oli vain hieman hankala kuvata, sillä huoneissa ei ole vielä valaisimia, mutta koittakaahan saada selvää. :) Molemmissa huoneissa on myös alkuperäiset toimivat pönttöuunit, jotka tosin tarvitsevat myös pientä ehostusta. Samoin kuin niiden takana olevat muuritkin.
Nimettömässä kämpässä tapetti on Boråsin Lilleby mallistoa ja maalisävy on sama Mulperi kuin tuvassakin.
Tapetin värisävyt ja kuviot miellyttivät meitä kovasti.
Siirrytään sitten aulan kautta elokuvakämppään, jonka oviaukko näkyykin jo kuvassa. Elokuvakämpässä on nimensä mukaisesti tulevaisuudessa tarkoitus katsoa elokuvia ja muutenkin rentoutua. Elokuvien katsomista varten suurelle korkealle seinälle aiomme laittaa valkokankaan ja vinokaton alle matalat löhöilysohvat. Käyttötarkoitusta ajatellen huoneeseen on valittu hieman tummempi värisävy seiniin. 
Täällä valo oli vielä huonompi, joten on hieman harmi, että tapetista ei saa kovin hyvää käsitystä.Tapetissa on pieniä erikokoisia valkoisia tähtiä harmaalla pohjalla. Tapetti on Sanduddin Vibe mallistoa.
Seinien värisävy on asteen tummempi harmaa kuin yläaulassa tai isoossa kamarissa alakerrassa.
Nyt täytyisi sitten vielä löytää yhteen yläkerran huoneeseen sopiva tapetti ja maali, jotta voitaisiin jatkaa remonttia laittamalla lattiat ja listoja. 

6 kommenttia:

 1. Oi että, on teillä kauniit, hulppeat tilat :-)

  VastaaPoista
 2. Teillä on makeet tilat ja hyvällä mallilla remontti:) lattia muuttaa tilaa älyttömästi ja kyllä nuo tapetit on ihanat, varsinkin tuo tähti :D
  Pönttöuunit on niin ihanat ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo malttamattomanan jo sitä lattiaa odottelen.. :) Pönttöuunit on kyllä minustakin tosi mukavat. Ne tuovat huoneisiin omaa tunnelmaansa. :)

   Poista
 3. Teillähän on remontti hyvässä vaiheessa jo. Meilläkin valitaan parhaillaan tapetteja, voiko olla mitään sen vaikeampaa! On niin paljon kauniita, ja vaikka itse saisikin jonkun suosikin päätettyä, mies on tietysti toista mieltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kivasti menee, kun yläkertaa saa tehdä rauhassa. :) Totta, tapettien valinta on kyllä välillä hankalaa. Vaikka meillä on miehen kanssa aika samanlainen maku, niin löytyy niitä sellaisiakin tapetteja, jotka miellyttävät vain toista. :)

   Poista

Kiitos kaunis jättämästäsi kommentista, ajatuksesta, palautteesta! ♡