☆

keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Keittiön välitilan lasit ja led-listat

Postausvälit on edelleen näköjään aika pitkiä, tähän on kuitenkin pari hyvää syytä. Päivät menee töissä ja illat olen käyttänyt puutarhassa mylläämiseen ja onhan niitä Suomen pelejäkin pitänyt tietysti katsoa. :)
Luvassa onkin monta postausta puutarhaan ja pihaan liittyen, mutta niitä ennen pitkästä aikaa kuvia keittiöstä. 
Keittiö onkin nyt ruokakomeroa lukuunottamatta täysin valmis. Muutamia viikkoja sitten saatiin välitilaan lasit ja led-listat. Kyllä nyt näkee leipoa. :) Mutta kuvat puhukoot puolestaan. Kovin hyviä niistä ei tosin näillä hämärillä ja sateisilla keleillä saanut.. Toivottavasti saataisiin taas pian aurinko näkyviin. :)
Vitriinien alla olevassa välitilassa on nyt siis kirkas lasi tapettia suojaamassa.
Tässä näkyy lasit, pistorasia ja led-listat. Listat ovat ehkä hieman siistimmän näköiset, kuin led-nauha ja mm. siksi päädyimme niihin.
Ruokakomeron ovessa olevaan liitutaulutarraankin keksin mielestäni aika osuvan tekstin. ;)
Myös Martan kuivamuonan säilyttämistä varten on löytynyt kiva kauhallinen peltipurkki.
Toinen kiva peltipurkki löytyi Iittala Outletistä Jyväskylästä.
Martan ruokakipot puolestaan ovat samassa paikassa kuin talon edellisenkin kissan kipot.
Kuvassa näkyvä ovi johtaa kellariin. Ruokakomero on siis kätevästi kellarin portaikon päällä.
Tässä loppuun vielä led-listan valoloistetta.
Mukavaa huomista helatorstaita! ♡

21 kommenttia:

  1. Kaunis keittiö!
    Kyllä tuolla kelpaa kokkailla ja leipoa herkkuja ;)
    Ihanaa helatorstaita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo varsinkin nyt, kun saa huoletta käyttää vatkainta tasolla eikä lavuaarissa eikä tarvitse varoa tapettia. ;D

      Poista
  2. Täydellinen ja kaunis keittiö teillä :)

    VastaaPoista
  3. Noni hih! :D Sama tapetti keittiöön tilauksessa. No mut ei mitään. Kertoo molempien hyvästä mausta eks ni. ;)

    VastaaPoista
  4. Niin kaunis keittiö <3 Kyllä tuolla kelpaa kokkailla! Tapetti on aivan erityisen kaunis ja sopii niin hyvin maalaiskodin keittiöön :) Mukavaa perjantaita Myllyhakaan!

    VastaaPoista
  5. Edelleen kaikki niin kauniisti ♡
    Kivaa uutta viikkoa Marianne!

    VastaaPoista
  6. Minulla ei ole yleensä koskaan kiire, mutta nyt tänne oli ja tulinkin heti oitis yhdellä harppauksella! Ja heti ensimmäisestä kuvastasi se lähti hyvänolon hymy! Keittiö on aivan upea kokonaisuus valoisa vaalea ja paljon mielenkiintoisia yksityiskohtia. Vanha ja uusi kohtaavat toisensa. Led valot on meillä myös ja varsinkin syksyn tulen ne ovat oivalliset sekä tunnelmalliset. Kaikki on teillä niin siistiä ja mistä pidän tavaraa ei ole liikaa, vaan sopivasti. Pidän myös värisävyistä. Purnukat ovat aina hyviä säilytysastioita, kuin myös Martankin kuivamuona peltipurkki kauhoineen. Hyvin sopii teksti ruokakomeron liitutauluun:) Kyllä olet onnellinen ja onnea minä toivotan tässä halauksin kera aivan upeasta kodikkaasta keittiöstä. Kuin myös kaikesta mitä olette aikaansaaneet. Kaikki on jetsulleen niin ihanaa!
    Aurinkoisen lämpöisiä kevätpäivien jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Sirkka ihanasta kommentistasi ja oikein mukavia kevätpäiviä sinullekin! :)

      Poista
  7. Hei. Mitä harmaa värikoodi on joka tiedän olohuoneessa on? :) itse en löydä sopivaa meille ja tuo näyttää hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, olohuoneessamme oleva maali on sävyltään Mulperi H848 ja peräisin Tikkurilan Symphony-värikartasta. Se on ollut meille tosi mieleinen kyllä ja samaa sävyä meillä on myös kahdessa yläkerran huoneessa. Sävy on harmahtava mutta taittaa aika paljon myös ruskeaan tai beigeen, joten täysin harmaa se ei ole, toki myös valaistus vaikuttaa värisävyyn. :) Voin kyllä lämpimästi suositella kyseistä sävyä. :)

      Poista
  8. Hei,

    Ihana blogi sinulla! :) Löysin tänne ihan sattumalta, olemme itse juuri ostaneet vanhan puutalon ja aloittamassa remonttia, täältä löytyy varmasti paljon hyviä vinkkejä. :) Mistä olette ostaneet keittiö- ja kylpyhuonekalusteet? Meillä on jotain samantyylistä hakusessa. - Marianne Turusta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kaima ja kiitos kommentistasi! :) Keittiökalusteet olemme ostaneet Nixistä ja kylpyhuonekalusteet puolestaan Disa Kalusteesta. Tsemppiä teidän remonttiurakkaan, se on kyllä kaiken vaivan arvoista! :)

      Poista
    2. Kiitos paljon, täytyy käydä kurkkaamassa noista paikoista myös. :)

      Poista
  9. Ihana keittiö!! On tuossa remppaamisessa vaan hurjan kova työ. Mahtavaa jälkeä ootte tehneet. Ja tapetti on kyllä niin mun makuun, että pakko on kysyä mitä tuo on? Mä oon ettiny olkkariin ruututapettia ja oikeestaan yks varteenotettava on löytynyt, mutta vieläkin silti mietin olisko jossain vielä parempi ja tuo on ihana!!! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ja pahoittelut, kun tämä vastaaminen hieman kesti. :) Me tilasimme tuon tapetin Jyväskylästä Sisutus Satiinin kautta. Tapetti on muistaakseni Sandbergin mallistoa nimeltään Edward. :)

      Poista

Kiitos kaunis jättämästäsi kommentista, ajatuksesta, palautteesta! ♡