☆

lauantai 11. lokakuuta 2014

Keittiön tunnelmia

Nyt on opetusharjoittelu selätetty ja tulin jo torstaina illalla Jyväskylästä kotiin viettämään reilun viikon kestävää syyslomaa, jonka aikana pitäisi saada vähän yläkerran remonttia eteenpäin ja kirjoittaa harjoitteluraportti. Mukavaa olisi myös ehtiä näkemään täällä asuvia kavereita. Kotimatkalla piti pysähtyä kuvaamaan kahta hirveä, jotka seisoskelivat pellolla aika lähellä tietä. On ne vaan suuria ja komeita otuksia.
Mutta tässäpä näitä keittiöstä lupailemiani kuvia. Sinnekin on nyt saatu verhotangot ja verhot, mutta täysin valmis ei keittiö ei vieläkään ole. Hyvä, jos nyt jouluun mennessä saataisiin kaikki valmiiksi. Vielä puuttuu vitriinien alta pistorasiat ja led-nauhat sekä tapettien suojiksi tulevat kirkkaat välitilan lasit. Kellarin portaikon päällä oleva ruokakomero on myös kesken. Loppujen lopuksi aika pieniä hommia enää jäljellä, joten eiköhän se siitä valmistu. :)
Näkymä tuvasta keittiöön.
Näkymä eteisestä keittiöön.


Yrttien kasvihuone on tällä hetkellä tyhjillään. Pitäisikin keksiä, mitä sinne voisi laittaa. Jouluksi ehkä valot ja jonkin asetelman, mutta nyt syksyksikin se kaipaa jotakin. Onko ideoita?
Tuvassa ollut pöytäkelllo siirtyi liesituulettimen päälle, kun laitoimme tupaan kaappikellon. Myös Ateneumista ostamani Tove-tarjotin nojailee liesituulentina. Mummadesignin Könnilääne -kuosin käsipyyhe on aivan ihana ja sopii kivasti uunin kahvaan.
Keittiön laskosverhotkin on ostettu jo viime vuoden keväällä. Tykkään näistä silti edelleen ja kivasti tai oikeastaan jopa paremmin sopivat tänne uuteen keittiöön.
Vähän olen ehtinyt myös tekemään käsitöitä. Olen nyt vaihteeksi taas innostunut virkkaamaan ja tuotoksia sekä ohjeita laittelen tänne teillekin piakkoin. Olen myös huomannut, että täällä blogeissa on yleistä pitää jonkinlaisia arvontoja. Täytyy kai minunkin nyt sitten pitää sellainen. Eli virkkausaiheinen arvonta tiedossa muutaman viikon sisällä. ;)
Hyvää viikonloppua! ♡

13 kommenttia:

  1. Onpa komea hirvi! 😊

    Oikein kodikas tunnelma keittiössänne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oli kyllä suuri ja lihaksikkaan näköinen. :) Kiitos!

      Poista
  2. Aivan ihastuttava teidän keittiö :-)
    Tähdet ovat niin ihania :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kyllä tähdet vielä miellyttää munkin silmää, ainakin näin joulua kohti kuljettaessa. :)

      Poista
  3. Kaunis keittiö teillä ja ihanan paljon laskutilaa!
    Kivaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo laskutilan määrää yritimmekin maksimoida. :) Kiitos samoin! <3

      Poista
  4. Tähdet ovat vaan niin ihanat, vaikka sumarin mielestä out..rakastan niitä kuitenkin, mistä olet maton ostanut? Kaunista teillä, pidän tyylistä missä jokainen tavara on omalla paikallaan..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo olenkin ajatellut, että pian ne varmaan saavat väistyä jonkin uuden villityksen tieltä. Mutta tärkeintä, että itse tykkää ja meillä ainakin vielä tykätään. :) Matto on Liiveri -nimisestä tavaratalosta Lapualta, mutta luulen, että niitä saattaa olla myös muissa isoissa kaupoissa, kuten ehkä Minimanissa.

      Poista
    2. :P täällä ei ole tuollaisia liikkeitä, minimaniin 100 km matka, mut jos päätät luopua, muista minut :D

      Poista
  5. Todella kaunis keittiö, ja blogi muutenkin. :) Eksyin tänne tänään etsiessäni maallemuuttoon liittyviä blogeja, ja seurailen tätä jatkossakin. Ihanaa syksyä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mukavaa, että jätit kommentin käynnistäsi! :) Täytyy tulla katsomaan sinun blogiasi. Kivaa syksyä myös sinulle! :)

      Poista
  6. Etsiskelin vinkkejä tulevaan keittiöremonttiin ja eksyin blogiisi. Keittiösi on aivan täydellinen ja koko remontti on erittäin kauniisti toteutettu. Yritin etsiä mainintaa, mikä keittiön tasojen "väri" on, onko se pähkinää tai tammea?
    Tunnelmallista syksyn jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kiva, kun käväisit. :) Keittiötasot ovat kuosiltaan tammea ja värisävyä en nyt suoraan muista. Mutta katsoin, että tilausvahvistuksessa luki taivefinntaso R4283 TR. Ota tuosta nyt sitten selvää.. Luulen, että se oli joku keskitumma. Tasot on tilattu Nixin kautta, että sieltä voit kysellä tarkemmin. Niin joo ja tämä värisävy oli viime vuonna uusi, jos se jotain auttaa. Harmi, kun en osaa nyt auttaa enempää. Tsemppiä teille remonttiin! :)

      Poista

Kiitos kaunis jättämästäsi kommentista, ajatuksesta, palautteesta! ♡