☆

lauantai 16. tammikuuta 2016

Itse tehty vauvalahja ja kortti

Sukulaiseni sai jokin aika sitten poikavauvan ja toki halusimme jotakin vauvalle ja tuoreille vanhemmille viedä käydessämme katsomassa uutta pientä tulokasta. 
Ostin kaupasta vauvalle bodyn ja naapurista kynttilätehtaasta vaaleansinisen enkelikynttilän, mutta jotakin itse tehtyä halusin myös antaa. Virkkasin vauvalle pupuhelistimen omalla ohjeellani tuoreen äidin pitämistä väreistä. Ohje pupuhelistimeen löytyy aiemmasta postauksestani täältä
Helistimen kaveriksi ompelin vielä sisustussydämen, johon ompelin palan pitsinauhaa ja leimasin kuvan vedenkestävällä musteella.
Lahjan viimeisteli vielä itse tehty kortti.
 Eilen illalla meillä oli kunnia järjestää oman kylämme tai alueemme kinkerit. Vähän meinasi tätä isäntäparia jännittää, mutta hyvin meni ja mukava oli tavata naapureita. Nyt jatketaan viikonlopun viettoa ottaen rennosti kotona.

Rentoa viikonloppua myös sinne ruudun toiselle puolelle! ♡

10 kommenttia:

  1. Nuo tekemäsi helistimet ovat kyllä ihania! Ihastelin niitä jo silloin aiemmassa postauksessasi ja suloinen on tuo sydänkin. Lahjan saaja tai vielä tässä vaiheessa paremminkin lahjan saajan vanhemmat ilahtuivat varmasti :)

    VastaaPoista
  2. Hei. Eksyin blogiisi, etsiessäni kuvia virkatuista herkuista. Sinulta löytyykin aivan ihania virkkausjuttuja :) Mistä langasta teet leivoksia ja keksejä?
    Riikka

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ja kiitos! :) Herkut on pääosin virkattu Novitan Miamista tai Puuvillabambusta.

      Poista
  3. Ihana tuo helistin. Olen eka kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksi. Ois kiva jos tulisit kylään Aurinkokujallekkin.

    VastaaPoista
  4. Ihastuttavat, kivasti olet ottanut huomioon äidin värimieltymykset!

    VastaaPoista

Kiitos kaunis jättämästäsi kommentista, ajatuksesta, palautteesta! ♡