☆

maanantai 22. helmikuuta 2016

Valmis elokuvakämppä

Näin nuhan kourissa on jälleen aikaa päivittää blogia. Alkuun täytyy kyllä todeta, että tammikuu ja helmikuu ovat menneet aivan hujauksessa. Varmaan myös sen vuoksi, kun lähes joka viikonloppu on ollut jotakin menoa. Tosin oikein mukavia juttuja kaikki. :) 
Tällä kertaa postausvuorossa on elokuvakämppä, joka onkin aika lailla valmis. 
Tämä huone on meillä se huone, joka on miehen valtakunta ja jonka huonekalut ja sisustuksen hän on päättänyt. Toki olen itse tehnyt ehdotuksia ja hyväksyttänyt niitä hänellä. :D
Miehen lähes ainut vaatimus remontin jälkeen sisustuksen suhteen oli, että johonkin huoneeseen täytyy saada aito lehmäntalja. Sen täytyi myös olla Ayrshire-lehmän talja. Sohvapöytäkin on miehen trukkilavasta tuunaama. Siitä ja tasona toimivasta vanhasta penkistä luvassa oma postaus.
Penkin päällä keskellä oleva musta, vähän tulostinta muistuttava, vekotin on oikeasti videoprojektori. Tällainen videotykki onkin kätevä, kun sitä ei tarvinnut kiinniittää kattoon tai laittaa mitenkään kauas seinästä. Siihen saa myös kätevästi kytkettyä tietokoneen ja play stationin yms. Tykissä on myös sisäänrakennettu digiboksi eli se toimii myös televisiona. Kunnon kotiteatterin kaiutinsetti meiltä vielä puuttuu, mutta tykissä on onneksi itsessään hyvät kaiuttimet. Lisäksi penkillä on play station ja vanhoja Riihimäen lasitölkkejä, joihin on kerätty kruunukorkkeja ja viinipullon korkkeja. Kruunukorkkien keräilyn mies on aloittanut jo pikkupoikana. Ideana on ettei tölkissä ole samanlaisia korkkeja montaa kappaletta. Elokuvat puolestaan säilyvät kätevästi penkin sisällä.
Kun kerran elokuvakämpästä puhutaan, nii täytyyhän siellä olla jotakin suoraan elokuviin liittyvää. Keksinkin käydä katsomassa paikallisesta elokuvateatterista olisiko siellä saatavilla jotakin meille sopivaa elokuvajulistetta. Sellainen onneksi löytyi, kuten myös siihen sopivat kehykset.
Lisäksi miehen valtakuntaan tarvitaan myös jonkilainen baarikaappi ja sille löytyi sopiva tila pystymuurin vierestä. Pystymuurin päälle kuulemma kerätään moottoripyörän mäntiä, joista osa on yhä matkalla muurin päälle. :D
Myös valaistuksessa on yritetty huomioda huoneen käyttötarkoitus ja miehinen näkökulma.
Sohvan olen alunperin ostanut Jyväskylän kämppään, mutta se löysi sopivan paikan täältä. Sitä tosin madallettiin tilaan sopivammaksi siten, että otimme siitä jalat pois ja laitoimme lankut alle.
Miehen lisäksi huoneessa viihtyy kyllä koko muukin sakki.
 Loppuun vielä pari kuvaa siitä, miltä tykki näyttää toiminnassa. Kuten joku varmaan huomasinkin, seinässä ei ole mitään kangasta tai muuta, mihin kuva heijastuu. Oikein hyvin ollaan selvitty ilmankin. Suunnitteilla on kyllä laittaa seinään sileä mdf-levy, joka maalataan tähän tarkoitukseen suositellulla maalisävyllä. Hassu sattuma onkin, että olemme maalanneet kyseisen seinän jo nyt samalla sävyllä. :)
Mukavaa ja toivottavasti nuhatonta alkavaa viikkoa! ♡

6 kommenttia:

 1. Ompas teillä mies onnenpekka, kukapa mies ei tuollaista omaa huonetta kaipaisi, meillä ainakin olisi onnenpäivä :D Kauniisti sisustettu vaikka miehistä näkökulmaa nähtävillä! Juliste on hauska ja tuo tonne kivasti särmää! Ihanaa päivää sulle ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Huone on siitä hyvä, että kuitenkin molemmat viihdytään siellä. Tykkään myös itse tuosta julisteesta/ideasta. :)

   Poista
 2. Ihana elokuvahuone! Ja ihana bond taulu seinällä❤️
  Meillä on myös ollut haaveissa ostaa videotykki, kun paljon elokuvia tykätään katsella.
  Tuo oiskin kätevä malli, kun ei tarvii kattoon kiinnittää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Voin kyllä lämpimästi suositella tuota tykkimallia. :)

   Poista

Kiitos kaunis jättämästäsi kommentista, ajatuksesta, palautteesta! ♡