☆

tiistai 3. maaliskuuta 2015

Ilahduta bloggaajakaveria -haaste

Olen ehkä hieman laiska vastaamaan tai ottamaan osaa haasteisiin, mutta ajattelin nyt parantaa tapani ja ottaa haasteen vastaan. :) Sain tämän kyseisen hyvän mielen haasteen Katjalta Sydämellä tehtyä -blogista.


Säännöt ovat siis seuraavat: 


 • Kirjoita blogiteksti, jossa kerrot haasteen säännöt ja haastat mukaan valitsemasi bloggaajat. Bloggaajien määrän voit itse päättää. 
 • Kun haastamasi bloggaaja lähtee mukaan ja julkaisee haastepostauksen blogissaan, laita ilahdutusasia vireille. 
 • Voit ilahduttaa bloggaajakaveria sinulle sopivimmalla tavalla; esimerkiksi postittamalla hänelle kortin, kirjeen, pienen herkun tai jotain omatekoista. Ilahduttaa voit myös vaikka kommenttien tai sähköpostin välityksellä. 
 • Voit totta kai ilahduttaa myös haasteessa jo mukana olevia bloggaajakaveria, mutta sillon haastetun ei tarvitse enään itse haastaa mukaan uusia kirjoittajia. 

 • Hieman hankalaa oli miettiä, ketä tähän haastaisin mukaan, kun niin moni on jo mukana, sillä haaste on kiertänyt blogeissa jo jonkin aikaa. En ole nyt ihan varma, onko kyseiset blogitkin jo haastettu mukaan, mutta päätin silti heittää haasteen näille blogeille: Meiän Kaksfooninkinen ja Villa Sievähelmi. Jos joku muukin haluaa ottaa haasteen vastaan, niin tästä voi sen napata mukaansa. :)

  Kivaa tiistai-iltaa! 

  4 kommenttia:

  1. Tästä sulle virkkausinspiraatioo: http://www.emmasandmamas.fi/epages/emmasandmamas.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/2013123002/Categories/Lelut/Pehmolelut

   VastaaPoista

  Kiitos kaunis jättämästäsi kommentista, ajatuksesta, palautteesta! ♡