☆

sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Pieniä hankintoja Annival Interiorista

Taas on jo sunnuntai ja johonkin on tämäkin viikko kulunut. Perjantaina kävimme vihdoinkin ostamassa verhotangot alakertaan ja ilta kuluikin niitä kiinnitellessä ja verhoja silittäessä. Verhoista osa oli meillä ikkunoissa jo viime kesänä ja loput hankittiin talvella. Nyt saimme ne viimeinkin ikkunoiden eteen. Niistä on oma postaus tulossa. Eilinen kului kotona siivoillessa ja puuhaillessa ja illalla oli miehen tädin synttärijuhlat 80-luvun teemalla. Hauskaa oli ja kaikki vieraat olivat panostaneet pukeutumiseen ja ulkonäköön. 

Mutta nyt tämän postauksen aiheeseen. Kuvat otin jo eilen, mutten ehtinyt koneelle kirjoittelemaan. Kävimme siis viime viikonloppuna taas pitkästä aikaa Muuramessa Annival Interiorissa. Siellä tulee käväistyä muutaman kerran vuodessa. Tämä ihana sisustusliike sijaitsee noin 15 kilometrin päässä Jyväskylästä. Monet eri merkit ovat hyvin edustettuina ja tuotteita löytyy muodista sisustamiseen. Eniten minua liikkeeseen vetävät kuitenkin aina niin kauniit GreenGaten tuotteet, joiden valikoima on Annival Interiorissa todella hyvä. Niitä me lähdimme tälläkin kertaa hakemaan. Täytyy vielä mainita, että asiakaspalvelu myymälässä on myös hyvää. Olen harmikseni huomannut, että hyvää palvelua tai ylipäätään asiakaspalvelua ei kaikissa tämänkään alan liikkeissä aina saa.. Mutta pitemmittä puheitta käykäähän vierailemassa liikkeessä Muuramessa tai vähintään kurkkaamassa liikkeen nettisivuja ja verkkokauppaa täältä. Suosittelen! :)
Tässä nämä ostokset. Vaikka mitä olisi tehnyt mieli tuoda kotiin, mutta pysyin hyvin alkuperäisessä suunnitelmassa. :)
Näitä Krasilnikoffin herkkukippoja olen ihastellut jo kauan ja nyt päätin meillekin sellaisen kotiuttaa. Kippo on käytössä viikonloppuisin elokuvia katsottaessa.
Pastellisävyisen käsipyyhkeen tilalle täytyi saada jotakin syksyisempää ja talvisempaa sävyä ja tämä oli mielestäni aivan ihana kuosi!
Keittiöpyyhe pääsi siis toisen pyyhkeen tilalle tuvan vanhalle astiahyllylle roikkumaan. Edellisen pyyhkeen löydätte vanhemmista tupaan liittyvistä postauksista. Astiahyllyllä pari keskimmäistä mukia ovat muuten myös Krasilnikoff -merkkisiä, kuten uusi sipsikulhokin. Ylähylly on tarkoituksella vielä tyhjä, sillä sinne tulevat esineet täytyisi hakea puarista ja putsata.

Tuvassa olevalle pienelle pyöreälle pöydälle ostin myös uuden GreenGaten koriliinan vanhan pastellisävyisen perhoskuvioisen koriliinan tilalle. Tämäkin uusi kuosi oli kyllä jotenkin tosi kiva.
Lopuksi vielä tavarat takaisin liinan päälle. Pieneen kakkukupuun pitäisi varmaan vaihtaa myös jotakin muuta vaaleanpunaisen leivoksen tilalle. Kakkukuvun ostin alesta paikallisesta sisustusliikkeestä. Pidin kovasti sen rottinkipohjasta.
Mukavaa alkavaa viikkoa! ♡

2 kommenttia:

  1. Hih, meilläkin on tuo sipsikippo...ostettiin se isille joululahjaksi samalla reissulla kun sulle nuo mukit, mutta ei maltettu odottaa jouluun ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, aijaa! :D Ja kiitos vielä noista mukeista! Ei oo maltettu vieläkään käyttää niitä. Ne on kyllä aika kivoja ne muutkin herkkukipot. ;)

      Poista

Kiitos kaunis jättämästäsi kommentista, ajatuksesta, palautteesta! ♡