☆

perjantai 12. syyskuuta 2014

Luontoa sisään -asetelma

En nyt kuitenkaan malttanut odottaa, että pääsen ensi viikolla viikonlopuksi kotiin Myllyhakaan, joten päätin tyytyä näihin kännykällä otettuihin kuviin. Koittakaahan kestää näiden kuvien kyseenalainen laatu. :)

Viime viikonloppuna muutin tunnelmia tuvassa ja etuportaikossa hieman syksyisemmiksi. Aiemmin sisustusliikkeestä alelöytönä nappaamani tähtitarjotin/kynttiläalunen löysi paikkansa tuvan mummanpöydältä (olen saanut pöydän mummaltani, joten mikä olisikaan parempi nimi). Aluselle nostin kummeilta saamani kastehelmi tuikkukipot, joista yksi taisikin olla miehen siskon perheeltä. Jotakin muuta alusta kuitenkin kaipasi tuikkukippojen lisäksi ja keksinkin hakea siihen pihalta kuivuneen männynoksan ja -käpyjä. Tein myös uuden kranssin etuoven viereen, joten vanhasta kranssista siirsin linnunpesän oksalle istumaan.

Kesäkukka-astelmien aika oli myös ohi ja vaihdoin tilalle syyskasveja. Muratit pelastin kuitenkin sisälle. Niistä suurempi pääsi myös tuvan mummanpöydälle asetelman viereen. Kranssista ja etuportaikon kukista kuvia sitten, kunhan saan otettua kuvia vähän paremmalla  kameralla.
Taustalla näkyvässä Karhulan 1 litran purkissa säilytetään tuikkuja. 
Muratin istutin puarista peräisin olevaan emalikannuun. Siinä oli aika kivat vuodenaikaan sopivat värit ja kuviot.
Kuvia otin illalla, kun aurinko oli laskemassa. Tunnelma on tuvassa iltaisin todella rauhallinen ja leppoisa, kun himmenevä auringonvalo pääsee tuvan ikkunoista sisään. Pienempi muratti pääsi purkkiin astiahyllylle.
Leppoisaa ja syksyistä alkavaa viikonloppua! Me vietetään sitä tällä kertaa Jyväskylässä.

6 kommenttia:

Kiitos kaunis jättämästäsi kommentista, ajatuksesta, palautteesta! ♡