☆

sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Meidän keidas eli terassi

Aluksi pitää sanoa, miten mukavaa on, että blogiin on ilmestynyt aina silloin tällöin uusia lukijoita ja erityisesti kiitos kaikista kommenteista! Paljon näkyy käyvän väkeä kurkkimassa postauksia ja blogia päivittäin ja kehottaisin teitä muitakin jättämään silloin tällöin jonkun merkin käynnistänne. :)

Mutta nyt taas asiaan. Terassikin on nyt viimeistelyä vaille valmis ollut jo muutaman viikon. Kuvia vaan en ole tänne laittanut ennen kuin saimme sinne myös kalusteet. Kaikki tuli kuitenkin sopivasti juuri ennen näitä ihanan aurinkoosia ja lämpöösiä säitä. Tosin tänä viikonloppuna on ollut hieman pilvisempää, mutta lämmintä riittää silti. Terassi ei ole siis täysin valmis vielä. Tolppahatut puuttuvat ja kaiteet on vasta pohjamaalattu, myös lattia pitäisi käsitellä. Kaiteet ovat samaa tyyliä kuin etuoven portaikon ja parvekkeen kaiteet, mutta silti hieman erilaiset. 

Terassille ostimme uudet kalusteet ja Myllyhaan vanhat puutarhakalusteet siirtyvät saunan luo. Ruokaryhmän lisäksi halusin terassille korituolin, jossa aion viettää muutaman viikon lomani elokuussa ennen kuin yliopisto kutsuu jälleen. Auringonottoa ja löhöilyä varten löydettiin todella hyvään hintaan taitettavat aurinkotuolit Clas Ohlsonilta ja mukaan lähti myös muuta pientä "tarpeellista" kesärompetta. 

Samasta paikasta tuli tuolien lisäksi ostettua kylmälaukku, radio, grillivälinesetti, lautasliinoja yms.
Kesältä tuntuu todellakin! :)
Tuolit saa siis myös makuuasentoon.
Kuten etupihan portaikossakin, täälläkin on kukkia istuteltu jo olemassa oleviin Myllyhaan vanhoihin esineisiin, kuten emalivateihin ja sinkkisankoihin. Meillä ei ollut mitään pihalle soveltuvia kukkapöytiä, joten koivupöllit oli aivan hyvä ratkaisu tähän pulmaan. Tää on nyt varmaan sitä kierrätystä. ;)
Lemppari löhöilypaikka :D
Mikäs sen kesäisempää kuin mansikat. Kyllä kelpaa nyt terassilla syödä oman maan (tai oikeastaan vanhempieni mansikkamaan) mansikoita. :)

2 kommenttia:

  1. Ihanan kesäinen terassi! Nuo Clas Ohlsonin pilkulliset pastellijutut ovat niin söpöjä! :) Meiltäkin löytyy noita mukeja ja servettejä ja muutakin olisi kyllä kiva ostaa. Mistä olet tuon vahakankaan ostanut?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo siellä oli kyllä kaikkea ihanaa eikä ollenkaan pahaan hintaan. ;) Vahakankaan ostin Lapualta JKK Liiveri nimisestä tavaratalosta.

      Poista

Kiitos kaunis jättämästäsi kommentista, ajatuksesta, palautteesta! ♡