☆

sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Kurkistus keittiöön

Kesä alkoi vihdoinkin tänä viikonloppuna <3 ja siitä on nautittu mm. uudella terassilla ja uusilla terassikalusteilla, jotka haimme perjantaina. Seuraavassa postauksessa onkin luvassa kuvia terassilta ja terassista. :)

Nyt kurkistus keittiöön, joka ei tosin sekään ole edelleenkään täysin valmis. Pistorasioita puuttuu, välitilan lasit puuttuu ja vanhan ruokakomeron remontti on kesken. No kyllä se tästä pikkuhiljaa. Vähän on ehtinyt jo leipoakin uudessa keittiössä yhtä sun toista.
Yrttien istutus jäi vähän myöhälle, mutta kasvavat jos jaksavat. Siili vahtii niitä penkin toisesta päästä.
Retro kauniinvärinen vaaka on clas ohlsonista. Leipälaatikon olen itse tehnyt yliopiston metallitöissä. 
Fisherman -tyyliset valaisimet ovat Ikeasta ja altaan päällä roikkuva lasivalasin on Chic Antiquen.
Leipälapio on talon vanha. Vanhat kauhat olen saanut mummaltani.
Hyllyt teimme miehen kanssa vanhasta kuivaajasta löytyneestä lankusta. Lankkua höylättiin ja hiottiin ja sen jälkeen hieroin pintoihin vanhaa paitaa apuna käyttäen sävytettyä lakkaa.
Ylähyllyn vanhat esineet ovat Myllyhaasta.
Kaneli oli innokkaana auttamassa hyllyjen kiinnityksessä.
Muffinssien myötä helteistä alkavaa viikkoa! ♡

13 kommenttia:

 1. Aivan ihastuttava keittiö! Kyllä tuolla kelpaa kokkailla :-)

  VastaaPoista
 2. Ihan äärettömän ihana keittiö teillä! Ja tuo lattia! Mie romahan! :D

  VastaaPoista
 3. Tosi kaunis keittiö! Paljon löytyy samaa, mitä meidänkin keittiöön on suunnitteilla, kuten tuo penkki ja tiskiallas ikkunan eteen jne. :) Aurinkoisia päiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo tuo penkki ja allas ikkunan edessä ovat toimineet jopa paremmin kuin ajattelinkaan. Ne olivatkin ensimmäsiä vaatimuksia, joita uudelle keittiölle asetin. :) Jännää nähdä sitten joskus teidän keittiö. :) Auringonpaistetta sinnekin!

   Poista
 4. Kaunis keittiö. Lattia on ihana. Mitä materiaalia se on? Muistatko ehkä merkin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Lattia on laminaattia ja merkki on Meister, mallisto LD 300 ja kuosi Medium Oak. Me hankittiin lattia RTV:n kautta.

   Poista
 5. Jatkan lattiasta kyselemällä.. Laminaatti on usein liukas, äänekäs jalan alla ja mahdoton korjata hiomalla, jos kolhuja tulee. Ennen RTV:hen kiirehtimistä kysyisin, miten lattianne on kestänyt käyttöä? Ihanaa, kun vastailet lukijoidesi kysymyksiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se mitään ja mielelläni vastaan, kun joku vain kysyy! :) No liukas tämä ei ainakaan ole juuri noiden reunaviisteiden vuoksi. Meidän kanin tassutkin saavat lattiasta pitoa ja on täällä juossut pieniä lapsiakin. :) Äänekkyyteen vaikuttaa varmasti se, mitä askeläänieristettä lattian alle laittaa. Me käytettiin eristeenä Karelian Tuplex-eristettä, jossa on sellaisia "styroxpalleroita" :) eli se ei ole tavallisesti käytettyä solumuovia. Mielestämme tämä ei ole siis äänekäskään. Totta on, että kolhuja ei laminaatista voi hioa, mutta tämä laminaatti on toimistotiloihin soveltuvaa, joten sen ajattelisi olevan kestävää normaaliin kotiinkin. Meillä ei ole tullut mitään kolhuja ja kaiken kaikkiaan ollaan tähän hyvin tyytyväisiä. :)

   Poista
 6. Kivalta näyttää! Erityisesti tykkään noista hyllyistä, tosi nätit. :)
  Meillä on keittiöremppa parhaillaan käynnissä ja alunperin olisin myös halunnut altaan ikkunan eteen, mutta se on meidän keittiössä ainoa paikka patterille. No, kaikkea ei voi saada... Mutta tuli mieleen, että onko teillä keittiössä patteria lainkaan vai jokin muu lämmitys?

  VastaaPoista
 7. Kiitti! :) Joo hyllyt tehtiin tosiaan itse. Ne luo kyllä omaa lämmintä tunnelmaa. Itse asissa ennen remppaa meilläkin oli siinä patteri. Nyt meillä on kuitenkin käytössä vesikiertoinen lattialämmitys joka huoneessa, joten pattereita ei enää tarvita. :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos vastauksesta! Näin mä ajattelinkin, että lattialämmitys taitaa olla se ainoa vaihtoehto.
  Tunnelmallista syksyä! :)

  VastaaPoista

Kiitos kaunis jättämästäsi kommentista, ajatuksesta, palautteesta! ♡