☆

lauantai 26. maaliskuuta 2016

Iloista pääsiäistä!

Blogin postaustahti on jälleen ollut hieman verkkainen, mutta siitä huolimatta uudet lukijat ovat löytäneet tänne, tervetuloa! :)

Suunnitelmia ja tekemistä on kertynyt mukavasti näin pääsiäslomallekin, mutta nyt löytyi sopiva aika käydä päivittämässä tänne hieman pääsiäistunnelmakuvia. Lumisateesta huolimatta sisustus on saanut vaihtua jo hieman keväisemmäksi ja harmaus on saanut väistyä keväisempien värien tieltä. 
Sisustusta ja tunnelmaa kevensi paljon maton vaihtaminen sekä muiden tekstiilien vaihtuminen vaaleanpunaisiin. Hetken aikaa mietin myös keltaisten tekstiilien ostoa, mutta vielä  en uskaltanut niitä hankkia. Minulla kun on vähän ristiriitainen suhde keltaiseen väriin, toisaalta se on ihanan pirteä ja energinen,mutta toisaalta en voi sietää sitä muuta kuin keltaisten narsissien muodossa ainakaan omassa kodissa. No ehkä seuraavan pääsiäisen aikaan mietin tätä asiaa taas uudestaan. :)
Myös kukat kuuluvat ehdottomasti keväiseen sisustukseen. Pääsiäisen kunniaksi täytyy olla tietysti helmililjoja, tulppaaneita ja narsisseja, mutta hortensiat ovat niin kauniita ja kestäviä ja muutenkin keväisiä, että sellainenkin täytyy keväisin hankkia. Tämän yksilön olen myös onnistunut pitämään hengissä jo pari viikkoa.
Pääsiäinen on myös pupujen aikaa ja sellainen meillä onkin koko vuoden ympäri. :D
Varsinaisten pääsiäiskoristeiden suhteen en ole tehnyt sen kummempia hankintoja tai oikeastaan askartelujakaan. Suurimmaksi osaksi käytänkin jo olemassa olleita esineitä, kuten Puttipajan suloista pupua ja vähän Petteri Kaniinin hahmoja muistuttavin pupuin koristeltua posliinimunaa. Viime pääsiäisenä virkkasin itse myös muutaman pääsiäismunan koristeeksi. Lisäksi pääsiäiseen kuuluvat pääsiäisrakeet ja rairuohon kasvattaminen, joka jäi vähän viime tippaan tänä vuonna, mutta yllättävän hyvin sekin jo vihertää.
Ainut uusi askartelu on langasta tehty muna, joita teimme oppilaiden kanssa koulun askartelukerhossa. Lankaa liotettiin liima-vesi -seoksessa ja kierrettiin vesi-ilmapallon ympärille. Helppoa ja myös kivaa oppilaiden mielestä, eikä onneksi kovin sotkuista open mielestä. :D
Itse asiassa olihan minulla vielä yksi uusi pääsiäishankinta, nimittäin tämä valkoinen keraaminen pupu, joka istuskelee ruokapöydällä maljakon edessä.
 Näiden kuvien myötä koko Myllyhaan väki toivottaa kaikille oikein iloista pääsiäistä! ♡
Meillä se jatkuu illalla kokon polton merkeissä.

4 kommenttia:

  1. Niin ihania kuvia!
    Ja voi miten ihanat lemmikit teillä on!
    Oikeen hyvää pääsiäisen jatkoa sinulle!

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia, ihania pastellisävyjä! Haastoin sut blogihaasteeseen/tunnustukseen, käyhän kurkkaamassa: https://uuttavanhaakasintehtyakaunista.blogspot.fi/2016/09/88-blogger-recognition-award.html

    VastaaPoista

Kiitos kaunis jättämästäsi kommentista, ajatuksesta, palautteesta! ♡