☆

sunnuntai 9. elokuuta 2015

Virkattu poni ja tiskirätit

Tässä jo jonkin aikaa sitten törmäsin Pinterestin ihmeellisessä maailmassa virkatun pienen ponin ohjeeseen. Näytin ponin kuvaa miehen kummitytölle, joka oikein mielellään halusi tällaisen virkatun "Mai lit" -ponin (My little ponyn). Hänellä oli myös tarkat värivaatimukset ponille. Sopivia lankoja olikin jemmassa, joten aloinkin jo samana iltana virkkaamaan ponia. 
Tein ponin tosiaan mallin mukaan, tosin silmät ja muut kirjailut tein omasta päästä. Ponilla siis kuului tosiaan olla noin suhteettoman suuri pää. Mielestäni se olikin ehkä jopa liian suuri, mutta tärkeintä oli, että ponin saaja oli oikein tyytyväinen Maili lit -poniinsa. Aiheesta innostuneena löysin kuitenkin myös oikeaa My little ponya muistuttavia virkkausohjeita, joita en tosin ole vielä päässyt kokeilemaan.
Samoista Novitan Puuvilla-bambu langoista tein myös ystäville, joiden luona olimme kesälomareissun aikana vierailemassa, tuliaisiksi tiskirätit. Yhden koeversion tein ensin myös itselleni. Tiskirättien ohjeen sovelsin eri blogeissa näkemistäni tiskiräteistä.
Rentoa loppuiltaa! ♡

20 kommenttia:

  1. Söpö poni ja pieneen käteen juuri sopiva!
    Tiskirätit voivat olla myös kauniita, käytännöllisyyttä unohtamatta :-)

    VastaaPoista
  2. Heips, kaima. Suloiset virkkuut siellä, ja niin söpöset värit!

    VastaaPoista
  3. Ihania käsitöitä olet taas tehnyt!!! <3 Nuo tiskirätit on kivat, itsekkin sain semmoiset yhdeltä ystävältä joka ei ole edes mikään käsityö ihminen ja et arvaa missä arvossa ne minun silmissä on!! :) Käsityöt on niin arvokkaita lahjoja!

    VastaaPoista
  4. P.S Ihanaa ja aurinkoista alkavaa uutta viikkoa sulle <3

    VastaaPoista
  5. Tuollainen tiskirätti löytyykin jo sulostuttamassa meidän keittiötä. ;) Kiitos!<3 Ja voi vitsit tuota ponia! Aivan ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, se olikin se matkalla valmistunut. :D Ole hyvä vaan! <3

      Poista
  6. Olet erittäin taitava kaikessa mihin sitten ikinä ryhdytkin nuoresta iästäsi huolimatta, mutta minkä nuorena oppii sen vanhana taitaa<3 Todella suloinen poni ja aivan ihanat sävyt! Keittiön hana ja allas on ollut minulla jo jonkin aikaa unelmissa, mutta nyt saan ihalla sitä tässä luonasi. Edellisen postauksesi kuvat kisuliineista on vailla vertaa, enpä olekaan koskaan nähnyt mitään suloisempaa heistä ei nyt ainakaan tule ihan heti mieleeni. Näin monta kisu pienokaista siistissä super kauniin viihtyisässä kodeissa<3 Ovat todellakin suloisia, niin söpöjä!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Sirkka! <3 Saas nähdä, kuinka maltan antaa kisut uusiin koteihin, kun se aika koittaa. :)

      Poista
  7. Voi kuinka suloiset virkkaukset! <3 Mä tarvisin tuollaisen virkatun tiskirätin, itse kun en ole tuota virkkausta opetellut. Kivaa viikonloppua! <3

    VastaaPoista
  8. Löysin blogistasi tosi kivan ja hyvin tehdyn ohjeen virkatuille dominokeskeille. Kiitos siis! Laitoin blogiini linkin ohjeeseesi, toivottavasti se on ok?
    t:Kati
    http://kerttunenblogi.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Kati, kiva, kun ohjeesta oli sinulle iloa! Ohjeen linkittäminen sopii minulle varsin hyvin. :)

      Poista
  9. Varmasti tykkäsi saadessaan ponin - taitaa olla joka pikkutytön unelma tuollainen. :) Aurinkoista päivää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oli ainakin tämän kyseisen pikkutytön unelma. :) Kiitos, samoin sinulle! :)

      Poista

Kiitos kaunis jättämästäsi kommentista, ajatuksesta, palautteesta! ♡