☆

tiistai 13. tammikuuta 2015

Itse askarreltuja kortteja vauvoille, pienelle synttärisankarille ja ristiäisiin

Loppusyksystä/alkutalvesta oli suvussa iloisia perhetapahtumia, kuten olenkin jo maininnut samalla, kun esittelin pienokaisille lahjaksi viedyt virkatut pöllöt. Kortitkin väsäsin itse, mutta niistä ei täällä ole ollut kuvia. Kortin tein myös pienelle 2 vuotta täyttäneelle synttärisankarille sekä nyt viimeisinpänä pienelle kummipojallemme ristiäisiin. Kortteja on mukava tehdä itse ja tykkään tehdä varsinkin näitä yksittäisiä, erilaisia ja omannäköisiä kortteja. Tässäpä näitä kuvia. Kiva, jos joku saa niistä inspiraatiota tai vinkkejä. :)
Vaikka kortit ovatkin erilaisia, niin samoja elementtejä ja juttuja niistä löytyy. Kyllä sitä vaan väkisin kehittyy itselle oma tyyli ja tapa tehdä tässäkin asiassa.
Vaikka talvesta pidän ja nautinkin kovasti, niin sisustusrintamalla mennään kovasti jo kohti kevättä. Nyt tekisi jo mieli kaivaa kaapeista värikkäämpiä juttuja valkoisten ja harmaiden tilalle, pastellisävyt viehättävät edelleen kovasti. Ystävän kanssa hankittiinkin samanlaiset Annon vaaleanvihreät/turkoosit Nami -matot. Taidan silti vielä hetken malttaa. Yläkerran remonttia saadaan eteenpäin parin viikon päästä, kun sama tuttu kirvesmies tulee miehen avuksi laittamaan lattioita ja listoittamaan. Itselläni opiskelut jatkuvat, mutta samalla on onneksi aikaa tehdä myös vähän käsitöitä. Monta projektia on taas menossa.

Rentoa talvista iltaa! ♡

10 kommenttia:

  1. Ihania oot tehnyt ♡ kevättä kohti mennään :)

    VastaaPoista
  2. Ihania! Varsinkin vaaleansiniset miellyttää...nyt on vaaleansini villitys itsellä menossa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Itsekin pidän vaaleansinisestä värinä myös muuten. :)

      Poista
  3. Söpösiä kaikki!
    Itsetehtyjä kortteja on mukava saada, niissä on persoonallinen kädenjälki ja ajatus mukana :-)

    VastaaPoista
  4. Onpa kiva blogi! Kommentoin jo tuonne toiseen postaukseen.

    Minäkin olen askarrellut ennen ja nytkin on kaikenlaista materiaalia, mutta jostain syystä en enää tee kortteja ja tuntuu, ettei ole oikein koskaan kenellekään tarvekaan... Tykkäisin kyllä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommenteistasi! :) Minäkin teen kortteja lähinnä jouluna ja synttäreiksi. Nyt on viime aikoina ollut lähipiirissä paljon erilaisia juhlia, niin niihin on sitten saanut kortteja väkertää. :)

      Poista
  5. Ihania ovat kortit :) Itse en ole askarrellut kortteja,materiaaleja kyllä piti hamstrata kun kaupungistamme lähti Tiimari pois,monesti on kyllä tehnyt mieli,mutta kun sitä kaikkea muuta tekemistä on niin paljon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Toivottavasti löydät aikaa korttiaskarteluun ainakin välillä. :)

      Poista

Kiitos kaunis jättämästäsi kommentista, ajatuksesta, palautteesta! ♡